Forumlarda yükseliş yok sabit olarak hala orta düzeyde devam ediyor. Zaten tek bir forum var şuan piyasada oda MC-TR. Şuan en büyük katkıyı youtuberlerden edersin sadece.Minecraft Türkiye Forumlarına vermelisin. Malum discord artık kapanınca herkes forumlarda cirit atıyor. Hangisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsin. Her forumun aktifliği yükseldi çünkü.
Minecraft Türkiye'yi kapsayan bir sürü topluluk var tek forumla geçinmeyelim ama discord üzerinden verilmemesi tavsiyemdir.Forumlarda yükseliş yok sabit olarak hala orta düzeyde devam ediyor. Zaten tek bir forum var şuan piyasada oda MC-TR. Şuan en büyük katkıyı youtuberlerden edersin sadece.
Yeni kurulmuş forumlar elbet var zaten ondan bahsetmiyorum piyasada tek aktif forum burası diyorum ben sadece.Minecraft Türkiye'yi kapsayan bir sürü topluluk var tek forumla geçinmeyelim ama discord üzerinden verilmemesi tavsiyemdir.
Piyasanın tek topluluğu burası mı? Kurduğun cümleler yanıltıyor.Yeni kurulmuş forumlar elbet var zaten ondan bahsetmiyorum piyasada tek aktif forum burası diyorum ben sadece.
Benim görüşümde evet?Piyasanın tek topluluğu burası mı? Kurduğun cümleler yanıltıyor.
Servers-mc yok mu senin niye gelipte burada benimle uğraşıyorsun. İsmini vermek istemediğim topluluğumu bildiğin için uğraşıyorsun.Benim görüşümde evet?
Neden tartışma yaratma çabasındasın? Bireysel görüşümü belirttim ben burada.Servers-mc yok mu senin niye gelipte burada benimle uğraşıyorsun. İsmini vermek istemediğim topluluğumu bildiğin için uğraşıyorsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!