Discorddan minecraft sunucusu için nerelere reklam verilebilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Razon12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 249
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Razon12

Güven Yıkılmış Bir Kaderdir.
Elmaslar
41
Minecraft
Razon
evet minecraft sunucusu açacağım ve topluluk sunucuların halleleri vahim durumda hepsine versem en fazla 200 kişi gelebilir o yüzden bana reklam verceğim yer önercek birisini arıyorum

Discorddan şuanda hiç bir yere reklam vermeni önermem. Türkiyede şuan discordu kulanan %100 kesimden %40'ı kullanıyor sadece. Discord tekrardan açılana kadarda hiç bir yere reklam verilmez. Yayıncı ve youtuber kovala sen.

Minecraft Türkiye Forumlarına vermelisin. Malum discord artık kapanınca herkes forumlarda cirit atıyor. Hangisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsin. Her forumun aktifliği yükseldi çünkü.

Minecraft Türkiye Forumlarına vermelisin. Malum discord artık kapanınca herkes forumlarda cirit atıyor. Hangisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsin. Her forumun aktifliği yükseldi çünkü.
Forumlarda yükseliş yok sabit olarak hala orta düzeyde devam ediyor. Zaten tek bir forum var şuan piyasada oda MC-TR. Şuan en büyük katkıyı youtuberlerden edersin sadece.

Forumlarda yükseliş yok sabit olarak hala orta düzeyde devam ediyor. Zaten tek bir forum var şuan piyasada oda MC-TR. Şuan en büyük katkıyı youtuberlerden edersin sadece.
Minecraft Türkiye'yi kapsayan bir sürü topluluk var tek forumla geçinmeyelim ama discord üzerinden verilmemesi tavsiyemdir.

Minecraft Türkiye'yi kapsayan bir sürü topluluk var tek forumla geçinmeyelim ama discord üzerinden verilmemesi tavsiyemdir.
Yeni kurulmuş forumlar elbet var zaten ondan bahsetmiyorum piyasada tek aktif forum burası diyorum ben sadece.

Yeni kurulmuş forumlar elbet var zaten ondan bahsetmiyorum piyasada tek aktif forum burası diyorum ben sadece.
Piyasanın tek topluluğu burası mı? Kurduğun cümleler yanıltıyor.

Servers-mc yok mu senin niye gelipte burada benimle uğraşıyorsun. İsmini vermek istemediğim topluluğumu bildiğin için uğraşıyorsun.
Neden tartışma yaratma çabasındasın? Bireysel görüşümü belirttim ben burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl