Discord.js v12 Eğitim #1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.315

Sanırım sizlere kullanmama sebebini açmam gerek ilk olarak glitch node.js sürümü discord.js v12 için uygun değil.
İkincisi şimdiye kadar sizin bilmediğiniz pek çok projeyi bu yolla ele keçirdiler bunlara örnek olarak Kral botu getire bilirim.
Üçüncüsü eğer glitch bu kadar güvenli olsaydı tüm büyük çaplı projeler glitch de kullanılırdı o zaman insanlar salakmı? neden boşuna para harcasınlar ki, demeki bir şeyler biliyorlarda uzak masaüstü kullanıyorlar ha ben demiyorum uzak masaüstüne hiç kimse sızamaz ama alacağınız firma ne kadar iyi güvenlik sağlarsa girilmesi o kadar imkansızlaşır. Ben bilmediğim konularda hiçbir zaman israr etmem ister inanırsınız ister inanmasınız ama benim 83k botum glitch üzerinde patlatıldı ve ben bu yüzden artık glitch kullanmıyorum normalde ss atartım fakat hesabım kapatıldı.​
Siz kullanmayı bilmiyorsunuz arkadaşım, tokeni tokenimburda.json a yazarsanız ve projeyi kitlemezseniz yapacak bir şey yok.

Siz kullanmayı bilmiyorsunuz arkadaşım, tokeni tokenimburda.json a yazarsanız ve projeyi kitlemezseniz yapacak bir şey yok.
Benim dediğimi anlamadınız. Ben söylemek istediğim glitch aşa bilen insanlar var ve bu insanların arasında Türklerde büyük yer tutuyorki benimde projemi patlatan Türk ekibi.

Benim dediğimi anlamadınız. Ben söylemek istediğim glitch aşa bilen insanlar var ve bu insanların arasında Türklerde büyük yer tutuyorki benimde projemi patlatan Türk ekibi.
Ben de bir aralar projelere giriyordum fakat bu sizin yarattığınız açıklar sayesinde oluyor

ilk konu için yetersiz içerik gibi duruyor

ilk konu için yetersiz içerik gibi duruyor
İlk önce fikriniz ve yorumunuz için teşekkürler fakat, bölüm-bölüm olan bir konuyu ben bir diziye benzetirim öyle bir yerinde o dizi bölümü bitmeli ki insanlar sonrakini merakla beklesin. Bende şahsen böyle bir his uyandırmak istedim

Böyle önemli bir konu hakkında geniş kapsamlı olan eğitim konusu hazırlıyor olmanız gerçekten de hoş olmuş ki 2. bölümünü bekliyorum ;) :8

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl