Dikkat: Discord Başkasından Boost lırken dikkat edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dazshy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 859
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dazshy

Bazı haksızlıklar oldu..
Elmaslar
54
Minecraft
Dazshy

Discord:

Dazshy#8198

Merhaba Dostlarım Bugun Arkadaşım Discord İçin sunucusuna 30 boost bastırdı 15 tl ye Bende Bastırmak İstedim Ve adama özelden yazdım öncelikle adam 1 2 saat sonra atabilceğini söyledi parayı hesabına attım ve bakıyorum dedi
dolandırıcağını hissediyodum engel attı ve diğer arkadaşımın sunucusundan yazdım ordanda çıktı arkaaşımı aradım olayı anlattım o boost atan kişi bana attı boost dedi ve arkadaşım dedi bi baktık onunda dc sunucusundan çıkmış adam herkesi dolandırmşış :DDDD

Bilin Bakıyım Dolandıran Kişi Kim asterianw.com sahibi

sadece beni değil keyubu.plugin marketim.losingweb gibi sunucularda dolandırılan sunuculardır.
300 400 tl yakın dolandırıcılıktan para elde etmiş
şidi nerde kanıt diceksiniz hemen efendim aşağıya koyucam
adam dc hesabını değiştirdi kapattı çünkü kendini ifşa etmek istemiyor ve asterianw.com ortağınada bunu yazmış hesabımı değiştiriyorum ss ler aşahıda

unknown.png
Screenshot_20200827-203553_Discord.jpg
Screenshot_20200827-203620_ininal.jpg

200 tl yüklemişsin oo zengin.

Bunlara hala inananlar var mı cidden ^^

İnanıyorsanız bilemiyorum...

Sunucunda boost olsa nolur olmasa nolur yani zaten 30 boostu tek kişi basınca o boost en fazla 1 haftalık oluyor. Boşuna para vermiş oluyorsun yani bide üstüne dolandırılmışsın.

boostu satın aldığın ve bastırdığın kişiye göre değişir. önüne gelen ilk kişiden boost alırsan öyle olur kankam biraz araştırsaydın

Boost almak diye bir tabir kalmadı. Yapmanız gereken bir nitro almak ve bitmesini beklemek nitronun son günü boosların fiyatı çok düşüyor. Ayrıca dolandırılmamış oluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl