Dazshy
Bazı haksızlıklar oldu..
- Elmaslar
- 54
- Minecraft
- Dazshy
Discord:
Dazshy#8198
Merhaba Dostlarım Bugun Arkadaşım Discord İçin sunucusuna 30 boost bastırdı 15 tl ye Bende Bastırmak İstedim Ve adama özelden yazdım öncelikle adam 1 2 saat sonra atabilceğini söyledi parayı hesabına attım ve bakıyorum dedi
dolandırıcağını hissediyodum engel attı ve diğer arkadaşımın sunucusundan yazdım ordanda çıktı arkaaşımı aradım olayı anlattım o boost atan kişi bana attı boost dedi ve arkadaşım dedi bi baktık onunda dc sunucusundan çıkmış adam herkesi dolandırmşış :DDDD
Bilin Bakıyım Dolandıran Kişi Kim asterianw.com sahibi
sadece beni değil keyubu.plugin marketim.losingweb gibi sunucularda dolandırılan sunuculardır.
300 400 tl yakın dolandırıcılıktan para elde etmiş
şidi nerde kanıt diceksiniz hemen efendim aşağıya koyucam
adam dc hesabını değiştirdi kapattı çünkü kendini ifşa etmek istemiyor ve asterianw.com ortağınada bunu yazmış hesabımı değiştiriyorum ss ler aşahıda
dolandırıcağını hissediyodum engel attı ve diğer arkadaşımın sunucusundan yazdım ordanda çıktı arkaaşımı aradım olayı anlattım o boost atan kişi bana attı boost dedi ve arkadaşım dedi bi baktık onunda dc sunucusundan çıkmış adam herkesi dolandırmşış :DDDD
Bilin Bakıyım Dolandıran Kişi Kim asterianw.com sahibi
sadece beni değil keyubu.plugin marketim.losingweb gibi sunucularda dolandırılan sunuculardır.
300 400 tl yakın dolandırıcılıktan para elde etmiş
şidi nerde kanıt diceksiniz hemen efendim aşağıya koyucam
adam dc hesabını değiştirdi kapattı çünkü kendini ifşa etmek istemiyor ve asterianw.com ortağınada bunu yazmış hesabımı değiştiriyorum ss ler aşahıda