DiceMaster
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- DiceMaster_
Discord:
emrhyper
DiceMaster's ekibi olarak düzenleyeceğimiz Medeniyet etkinliği için yetkili arıyoruz! 200 kişinin katılacağı bu büyük etkinlikte;
Yetkili olmak için aradığımız şartlar:
!DOLDU! Server Yöneticisi (1 kişi, ücretli): Pluginlere ve TEKNİK server yönetimine (lag engelleme, gerekli komutlar vb.) hâkim, sunucunun tüm arka plan düzenini yönetecek kişi.
[ARANIYOR] Server Moderatörü (3 kişi, gönüllü): Etkinlik sırasında yöneticiler ve diğer moderatörlerle uyum içinde çalışacak, Flashback/Replay mod ile kayıt alabilecek, oyuncuların istek ve şikâyetleriyle ilgilenecek, önemli olayları acilen server sahibine bildirecek kişi.
Sunucu Açılış: Tahmini olarak 15 Ocak’tan sonra, 10 gün boyunca her gün 3’er saat açık olacak.
Eğer yetkili olmakla ilgileniyorsanız bana DISCORD (#emrhyper) üzerinden ulaşabilirsiniz!
Yetkili olmak için aradığımız şartlar:
- 18 yaş ve üzeri olmak,
- Daha önce Medeniyet (Civilization) içeriklerine aşina olmak ve mantığını anlamış olmak,
- Sunucuda oynayan oyunculara ücretli veya ücretsiz destek sağlamayacağınıza dair yazılı bir anlaşma imzalamak,
- Yönetim ekibinden dışarıya bilgi aktarmamak,
- Agresif, ego merkezli veya gereksiz davranışlarda bulunmamak,
- Görevleri yönetim sıralamasına uygun şekilde yerine getirmek,
- Konularda bilgili, çözüm odaklı olmak,
- Orta-üst seviye bir bilgisayar ve anlaşılır bir mikrofona sahip olmak,
- Projenin maddi yatırımı yapılmış, profesyonel ama samimi bir proje olduğunu kavramış olmak,
Eğer yetkili olmakla ilgileniyorsanız bana DISCORD (#emrhyper) üzerinden ulaşabilirsiniz!
Son düzenleme: