Bulundu🎮 DiceMaster's Medeniyet (Civilization) Deneyi - YETKİLİ ALIMI 🎮

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiceMaster

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
DiceMaster_

Discord:

emrhyper

DiceMaster's ekibi olarak düzenleyeceğimiz Medeniyet etkinliği için yetkili arıyoruz! 200 kişinin katılacağı bu büyük etkinlikte;
Yetkili olmak için aradığımız şartlar:
  • 18 yaş ve üzeri olmak,
  • Daha önce Medeniyet (Civilization) içeriklerine aşina olmak ve mantığını anlamış olmak,
  • Sunucuda oynayan oyunculara ücretli veya ücretsiz destek sağlamayacağınıza dair yazılı bir anlaşma imzalamak,
  • Yönetim ekibinden dışarıya bilgi aktarmamak,
  • Agresif, ego merkezli veya gereksiz davranışlarda bulunmamak,
  • Görevleri yönetim sıralamasına uygun şekilde yerine getirmek,
  • Konularda bilgili, çözüm odaklı olmak,
  • Orta-üst seviye bir bilgisayar ve anlaşılır bir mikrofona sahip olmak,
  • Projenin maddi yatırımı yapılmış, profesyonel ama samimi bir proje olduğunu kavramış olmak,
Aranan Yetkili Pozisyonları:

👑 !DOLDU! Server Yöneticisi (1 kişi, ücretli): Pluginlere ve TEKNİK server yönetimine (lag engelleme, gerekli komutlar vb.) hâkim, sunucunun tüm arka plan düzenini yönetecek kişi.

🛡️[ARANIYOR] Server Moderatörü (3 kişi, gönüllü): Etkinlik sırasında yöneticiler ve diğer moderatörlerle uyum içinde çalışacak, Flashback/Replay mod ile kayıt alabilecek, oyuncuların istek ve şikâyetleriyle ilgilenecek, önemli olayları acilen server sahibine bildirecek kişi.

📆 Sunucu Açılış: Tahmini olarak 15 Ocak’tan sonra, 10 gün boyunca her gün 3’er saat açık olacak.

Eğer yetkili olmakla ilgileniyorsanız bana DISCORD (#emrhyper) üzerinden ulaşabilirsiniz!

Discorddan ulaşırmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl