dhamdon.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 87069
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.661
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
3L49eT.png

eleştirilere açık değildir.

Form a insanların Karşısına bi tasarım sunuyorsunuz ama eleştirilere açık değil diyorsunuz

Eleştiri ile hakareti karıştırıyorsunuz sanırım. Eleştiri hoşunuza gitmiyor ise, gösteriş mi yapcaksınız anlamadım? Paylaşmayın o zaman.

Eleştiri yerine hakaret edenleri ve baltalama yapan kişiliksizleri uzaklaştırmak için yapmış herhalde.

Her eleştiri baltalama değildir, bu eleştiriler içerisinde kendine yeni bir şeyler katmaya çalışman gerek ama bakıyorum sen eleştirilere kapanarak aynı yerde kalmaya mahkumsun.

O kadar eleştirdim silmek zorunda kaldım hepsini. Pek beğenmedim, kendini geliştirebilirsin.
Form a insanların Karşısına bi tasarım sunuyorsunuz ama eleştirilere açık değil diyorsunuz
Eleştiri ile hakareti karıştırıyorsunuz sanırım. Eleştiri hoşunuza gitmiyor ise, gösteriş mi yapcaksınız anlamadım? Paylaşmayın o zaman.
Her eleştiri baltalama değildir, bu eleştiriler içerisinde kendine yeni bir şeyler katmaya çalışman gerek ama bakıyorum sen eleştirilere kapanarak aynı yerde kalmaya mahkumsun.

Forumda çok fazla sözde "eleştiri uzmanı" olduğu için eleştirileri duymak hatta görmek bile istemiyorum. Çünkü günümü saşma yorumlarınızla heba etmeyeceğim. Eleştiri uzmanları, burada size ekmek çıkmaz.

Size Katılıyorum, Eleştiriye açık olmıycaksa o zaman kendi hatalarını ve ya bizim isteklerimizi mesela "şu cizgi biraz daha uzun olmalı" ve ya "güzel gidiyorsun geliştirmelisin" gibi mesajlar almasını istemiyor heralde.

Size Katılıyorum, Eleştiriye açık olmıycaksa o zaman kendi hatalarını ve ya bizim isteklerimizi mesela "şu cizgi biraz daha uzun olmalı" ve ya "güzel gidiyorsun geliştirmelisin" gibi mesajlar almasını istemiyor heralde.
Eleştiri ve öneri arasındaki farkı anlamanız için sizi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
davet ediyorum.

Bulamazsınız diye de şunu bırakayım.
eleştiri ile sık sık karıştırıldığına tanık olunan konu. mevcut durumu eleştirmek öneri değildir. önerinin, eleştirilen mevcut duruma kıyasla bir ilerleme, iyileştirme getirmesi beklenir. bir de öneriniz problemin nasıl çözüleceği ve iyileştirmenin nasıl yapılacağı konusunda ayrıntılı bilgiler içerirse atmadığınızdan veya fikri çalmadığınızdan emin olunur, ayrıca samimi davranmış olursunuz. bu iki nokta eksikse yapılan şeye öneri değil eleştiri diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl