utanıngünlügü
Odunlara Vur Vur Vur!
Herkese selamlar değerli forum kullanıcıları
Bu konuda sizlere yabancı sunucularda denk geldiğim ve vanilla survivala tonlarca yeni materyal ve makine getiren bir plugini tanıtmaya karar verdim.
Konu düzenin berbat olduğunu biliyorum ancak amacım sadece plugini göstermek, belki önümüzdeki aylarda bu plugin kullanılarak hazırlanmış bir survival sunucusu görebiliriz.
Bu düşünce beni gerçekten heyecanlandırıyor.
Aslında bende bu plugini kullanarak bir survival sunucusu açmak istiyordum. Ancak hem malzemeleri nasıl türkçeleştireceğimi (dosyalarında bulamadım) bilmediğimden hemde maddi olarak sıkıntı olduğundan dolayı bunu yapamadım. Umarım burdan sesimi duyan bazı sunucu açacaklar kullanırlar.
Tavsiye edilen sürüm 1.12.2
Pluginin eklediği bazı özellikler:
- Craftlarda kullanılabilen tonlarca yeni maden ( Tin, Copper, Aluminyum, Silver, Bronz, Steel )
- Geliştirebilir çantalar, portable crafting ve portable enderchest
- Onlarca multi block şeklinde yeni malzeme istasyonları ( Grindstone, ore crusher, smeltry, armor forge )
- Malzeme taşımak için cargo sistemi
- Bir çok yeni ve craftlanabilir yiyecek ve ağaçlar
- Çeşitli özelliklere sahip bir sürü kıyafet
- Nükleer enerji, uranium
- Ve en önemli özelliklerden biriside ELEKTRİK
Ve daha fazlası..
Oyun içinden görsellere geçelim!
Bu konuda sizlere yabancı sunucularda denk geldiğim ve vanilla survivala tonlarca yeni materyal ve makine getiren bir plugini tanıtmaya karar verdim.
Konu düzenin berbat olduğunu biliyorum ancak amacım sadece plugini göstermek, belki önümüzdeki aylarda bu plugin kullanılarak hazırlanmış bir survival sunucusu görebiliriz.
Bu düşünce beni gerçekten heyecanlandırıyor.
Aslında bende bu plugini kullanarak bir survival sunucusu açmak istiyordum. Ancak hem malzemeleri nasıl türkçeleştireceğimi (dosyalarında bulamadım) bilmediğimden hemde maddi olarak sıkıntı olduğundan dolayı bunu yapamadım. Umarım burdan sesimi duyan bazı sunucu açacaklar kullanırlar.
Tavsiye edilen sürüm 1.12.2
Pluginin eklediği bazı özellikler:
- Craftlarda kullanılabilen tonlarca yeni maden ( Tin, Copper, Aluminyum, Silver, Bronz, Steel )
- Geliştirebilir çantalar, portable crafting ve portable enderchest
- Onlarca multi block şeklinde yeni malzeme istasyonları ( Grindstone, ore crusher, smeltry, armor forge )
- Malzeme taşımak için cargo sistemi
- Bir çok yeni ve craftlanabilir yiyecek ve ağaçlar
- Çeşitli özelliklere sahip bir sürü kıyafet
- Nükleer enerji, uranium
- Ve en önemli özelliklerden biriside ELEKTRİK
Ve daha fazlası..
Oyun içinden görsellere geçelim!