Dev Karakter

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KAP6803
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAP6803

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhabalar bugün yapılacağını pek sanmadığım ama bazı serverlerde gördüğüm bir skript isteyeceğim...
Belki görmüşsünüzdür minecraft karakterini dev hale getiriyorlar bunun skriptini yazmak mümkünmü mümkünse yazabilirseniz çok mutlu olurum şimdiden Teşekkürler...

Minecraft karakterini dev hale mi getiriyorlar ? Nasıl yani bir fotoğraf atar mısınız

Plugin varken niçin skript açıklar mısınız?

Dediğim plugin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dediğim şey bu değil bu plugin heykelinizi yapıyor ben hareket etmesini istiyorum yani benim karakterim sadece büyüyecek hepsi bu kadar.[DOUBLEPOST=1516829062,1516829010][/DOUBLEPOST]
Minecraft karakterini dev hale mi getiriyorlar ? Nasıl yani bir fotoğraf atar mısınız
Evet aynen öyle fotoğraf bulabilirsem atacağım hemen...

Dediğim şey bu değil bu plugin heykelinizi yapıyor ben hareket etmesini istiyorum yani benim karakterim sadece büyüyecek hepsi bu kadar.
Hareket ettirebilirsiniz bunun için bir plugin var fakat onu büyütemezsiniz.

Buradan sunucuza uygun sürümü seçin ve plugin kodlarıın azıcık araştırın npc oluşturup hareket, yürüme felan yapılıyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buradan sunucuza uygun sürümü seçin ve plugin kodlarıın azıcık araştırın npc oluşturup hareket, yürüme felan yapılıyor.
Bir izin verde arkadaş kendisini tam anlatsın :D Hemen atlama bizde biliyoruz neyin ne olduğunu ya :(

Plugininin hem büyütüp hem hareket ettirdiğinimi söylüyorsunuz anlayamadım ?

Hocam şimdi oyun oynadığımız karakter varya Minecraft Karakteri Skinli Felan onu dev hale getirmek ve küçük halindeki tüm işlevlerini yürüme,koşma,envanter açma gibi şeylerin eksilmeden kullanılmasını sadece karakter dev olucak hepsi bu kadar

Görmeden cidden yardım edemeyeceğim, olan bir sunucu göster yani nerde gördüysen o sv ipisini bana özelden yolla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl