Dediğim şey bu değil bu plugin heykelinizi yapıyor ben hareket etmesini istiyorum yani benim karakterim sadece büyüyecek hepsi bu kadar.[DOUBLEPOST=1516829062,1516829010][/DOUBLEPOST]
Evet aynen öyle fotoğraf bulabilirsem atacağım hemen...Minecraft karakterini dev hale mi getiriyorlar ? Nasıl yani bir fotoğraf atar mısınız
Hareket ettirebilirsiniz bunun için bir plugin var fakat onu büyütemezsiniz.Dediğim şey bu değil bu plugin heykelinizi yapıyor ben hareket etmesini istiyorum yani benim karakterim sadece büyüyecek hepsi bu kadar.
Bir izin verde arkadaş kendisini tam anlatsın :D Hemen atlama bizde biliyoruz neyin ne olduğunu ya :(Hareket ettirebilirsiniz bunun için bir plugin var fakat onu büyütemezsiniz.
Buradan sunucuza uygun sürümü seçin ve plugin kodlarıın azıcık araştırın npc oluşturup hareket, yürüme felan yapılıyor.
Files - Citizens - Bukkit Plugins - Projects - Bukkit
Skin Statue Builder Plugininin hem büyütüp hem hareket ettirdiğinimi söylüyorsunuz anlayamadım ?Hareket ettirebilirsiniz bunun için bir plugin var fakat onu büyütemezsiniz.
Buradan sunucuza uygun sürümü seçin ve plugin kodlarıın azıcık araştırın npc oluşturup hareket, yürüme felan yapılıyor.
Files - Citizens - Bukkit Plugins - Projects - Bukkit
Hayır öyle bir özelliği yok ve biz hâlâ ne istediğinizi anlamadıkSkin Statue Builder Plugininin hem büyütüp hem hareket ettirdiğinimi söylüyorsunuz anlayamadım ?
Gönderdim Hocam[DOUBLEPOST=1516831877,1516831631][/DOUBLEPOST]Görmeden cidden yardım edemeyeceğim, olan bir sunucu göster yani nerde gördüysen o sv ipisini bana özelden yolla
Gönderdim HocamGörmeden cidden yardım edemeyeceğim, olan bir sunucu göster yani nerde gördüysen o sv ipisini bana özelden yolla