Foxx470708
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 67
- Minecraft
- RoocerTR
Discord:
AkuYoh#0616
AkuYoh#0616
kanka yerimde duramadım gui market yapasım var nedense :D
4+1 = 5 kilo bal 99.90 TL kapıda ödeme imkanı KDV dahil sadece 99.90TL
AkuYoh#0616
Yine bir pluginer ve yine facia. Ögle saatlerinde gui market yapmak için labaratuvarına çekilen @RoocerTR isimli pluginer gui market yaparken aşırı kod yazmaktan bitap düştü. Olay yerine gelen forum yöneticileri şahsı baygın halde buldu ve ilk yardım skripti kullandılar. Neyseki korkulan olmadı ve Gui marketi sapasaglam yaptı.
AkuYoh#0616
Buda benden sana bir özet.
Türkün elinden her iş gelir.
sıkıntı orada kimse gelmez diyemez tek üşengeç bir milletiz. terörist gelse o orada korkar dalamaz deyip keyfimize bakacak kadar rahat milletiz
AkuYoh#0616
Buda benden olsun.
Skript yapa yapa plugin olur.
Eğer milletimiz o kadar rahat olsaydı bu kadar fazlasıyla terörist öldüremezdik : )
ya hobi onemli hacı insan bişeyi sürekli yapınca ki bu bir meslekte olsa sıkılıyor.Kendımden biliyorum.benim normal iş mesleği backend developer hobi olsun diye takılıyorum.
AkuYoh#0616
ya hobi onemli hacı insan bişeyi sürekli yapınca ki bu bir meslekte olsa sıkılıyor.Kendımden biliyorum.
senin skype discord ts3 rc dc filan yok mu arkadaş baya eğlenceli ve yaratıcı bir kişiliğin var
AkuYoh#0616
ts3 pc kaldırmıyor, skype bıraktım discordmu oda ne :D
sen baya troll çıktın
benim normal iş mesleği backend developer hobi olsun diye takılıyorum.[DOUBLEPOST=1521108035,1521107961][/DOUBLEPOST]
yine aynı kapıya çıktın :). bizim önceliğimiz her zaman rahatımız. huzur için savaşan tek milletiz. :D
Tanrı Afrin'deki memedimizin yar ve yardımcısı olsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!