Skript Paylaşımı Demir ve Gül satma skripti.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavuzkel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.502
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka yerimde duramadım gui market yapasım var nedense :D

4+1 = 5 kilo bal 99.90 TL kapıda ödeme imkanı KDV dahil sadece 99.90TL

Yine bir pluginer ve yine facia. Ögle saatlerinde gui market yapmak için labaratuvarına çekilen @RoocerTR isimli pluginer gui market yaparken aşırı kod yazmaktan bitap düştü. Olay yerine gelen forum yöneticileri şahsı baygın halde buldu ve ilk yardım skripti kullandılar. Neyseki korkulan olmadı ve Gui marketi sapasaglam yaptı.

kanka yerimde duramadım gui market yapasım var nedense :D

4+1 = 5 kilo bal 99.90 TL kapıda ödeme imkanı KDV dahil sadece 99.90TL

Yine bir pluginer ve yine facia. Ögle saatlerinde gui market yapmak için labaratuvarına çekilen @RoocerTR isimli pluginer gui market yaparken aşırı kod yazmaktan bitap düştü. Olay yerine gelen forum yöneticileri şahsı baygın halde buldu ve ilk yardım skripti kullandılar. Neyseki korkulan olmadı ve Gui marketi sapasaglam yaptı.
Türk milletinin özetidir.
bir işi yapsa dünyaları fetheder.
ama işte üşendi ve film açtı eski sevgilisinin kederini bastırmak için kuru bir sigara ve kahve ile son günlerini zehir etmekle meşgul.

Buda benden sana bir özet.

Türkün elinden her iş gelir.

Buda benden sana bir özet.

Türkün elinden her iş gelir.
sıkıntı orada kimse gelmez diyemez tek üşengeç bir milletiz. terörist gelse o orada korkar dalamaz deyip keyfimize bakacak kadar rahat milletiz

Buda benden olsun.

Skript yapa yapa plugin olur.

sıkıntı orada kimse gelmez diyemez tek üşengeç bir milletiz. terörist gelse o orada korkar dalamaz deyip keyfimize bakacak kadar rahat milletiz

Eğer milletimiz o kadar rahat olsaydı bu kadar fazlasıyla terörist öldüremezdik : )

Buda benden olsun.

Skript yapa yapa plugin olur.
benim normal iş mesleği backend developer hobi olsun diye takılıyorum.
[DOUBLEPOST=1521108035,1521107961][/DOUBLEPOST]
Eğer milletimiz o kadar rahat olsaydı bu kadar fazlasıyla terörist öldüremezdik : )
yine aynı kapıya çıktın :). bizim önceliğimiz her zaman rahatımız. huzur için savaşan tek milletiz. :D
Tanrı Afrin'deki memedimizin yar ve yardımcısı olsun.

ya hobi onemli hacı insan bişeyi sürekli yapınca ki bu bir meslekte olsa sıkılıyor.Kendımden biliyorum.

ya hobi onemli hacı insan bişeyi sürekli yapınca ki bu bir meslekte olsa sıkılıyor.Kendımden biliyorum.
senin skype discord ts3 rc dc filan yok mu arkadaş baya eğlenceli ve yaratıcı bir kişiliğin var

[DOUBLEPOST=1521108035,1521107961][/DOUBLEPOST]
yine aynı kapıya çıktın :). bizim önceliğimiz her zaman rahatımız. huzur için savaşan tek milletiz. :D
Tanrı Afrin'deki memedimizin yar ve yardımcısı olsun.

Demek istediğim şu eğer milletimiz teröristlere birşey yapmasaydı bu kadar fazla terörist öldüremezdik.

neyse özelden konuşuruz gerekirse konuyu kirletmeyelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl