kravatli666
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- richuncle
Discord:
† 666#3132
† 666#3132
† 666#3132
bana kod olarak atabilirmisin yapılışını bilmiyorum hiç denemedim"RED_DYE" olarak mı yapıyosun?
Yapamadığın menüyü atarsan onun üzerinden gösterebilirim.bana kod olarak atabilirmisin yapılışını bilmiyorum hiç denemedim
BAHD
menus:
main:
rows: 3
title: '&cAna Menü'
items:
gül_kırmızısı_boya:
display_name: '&cGül Kırmızısı Boya'
material: INK_SACK
data: 1
slot: 0
commands:
left:
- 'say &cGül kırmızısı boya seçildi!'
menus:
main:
rows: 3
title: '&cAna Menü'
items:
gül_kırmızısı_boya:
display_name: '&cGül Kırmızısı Boya'
material: ROSE_RED
slot: 0
commands:
left:
- 'say &cGül kırmızısı boya seçildi!'
Merhaba, boyalar "INK_SACK" olarak geçmeyeli uzun zaman oluyor. Böyle bir menüyü karşı tarafa sürüm bilgisi öğrenmeden direkt olarak iletmek yanlış değil mi?YAML:menus: main: rows: 3 title: '&cAna Menü' items: gül_kırmızısı_boya: display_name: '&cGül Kırmızısı Boya' material: INK_SACK data: 1 slot: 0 commands: left: - 'say &cGül kırmızısı boya seçildi!'
Bu kod, 3 satırlık bir menü oluşturur ve ilk slotuna gül kırmızısı boya ekler. Boyayı seçtiğinizde, “Gül kırmızısı boya seçildi!” mesajını gösterir.
Bu kodu plugins > DeluxeMenus > config.yml dosyasına ekleyebilirsiniz. Daha sonra oyuna gelip /dm reload komutunu kullanarak menüyü güncelleyebilirsiniz. Bu kodu kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz.
BAHD
Düzelttim mesajı.Merhaba, boyalar "INK_SACK" olarak geçmeyeli uzun zaman oluyor. Böyle bir menüyü karşı tarafa sürüm bilgisi öğrenmeden direkt olarak iletmek yanlış değil mi?
† 666#3132
konu kilit teşekkürler!Eğer sunucu sürümü 1.13'ten eski bir sürüm ise;
YAML:menus: main: rows: 3 title: '&cAna Menü' items: gül_kırmızısı_boya: display_name: '&cGül Kırmızısı Boya' material: INK_SACK data: 1 slot: 0 commands: left: - 'say &cGül kırmızısı boya seçildi!'
Eğer sunucu sürümü 1.13 veya daha yeni bir sürüm ise;
YAML:menus: main: rows: 3 title: '&cAna Menü' items: gül_kırmızısı_boya: display_name: '&cGül Kırmızısı Boya' material: ROSE_RED slot: 0 commands: left: - 'say &cGül kırmızısı boya seçildi!'
Bu kod, 3 satırlık bir menü oluşturur ve ilk slotuna gül kırmızısı boya ekler. Boyayı seçtiğinizde, “Gül kırmızısı boya seçildi!” mesajını gösterir.
Bu kodu plugins > DeluxeMenus > config.yml dosyasına ekleyebilirsiniz. Daha sonra oyuna gelip /dm reload komutunu kullanarak menüyü güncelleyebilirsiniz. Bu kodu kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz.
BAHD
Rica ederim.konu kilit teşekkürler!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!