Çözüldü Deluxehub girişte welcome mesajı kapama & lobi de hub çekememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DDooMPolicYY

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
DooMPolicY
1704911727331.png

authme den sonra deluxehub lu lobiye geliyorum bu yazıyı bir türlü bulamadım kapatamıyorum.
1704911666407.png

bungeecord da HubMagic eklentisi var lobide /hub çekince bunu diyor başka serverde iken böyle bir sıkıntısı yok nasıl çözebilirim?

Merhabalar giriş mesajı tittlemanager plugini var ise bundan kaynaklı olabilir.

Mesaja gelirsek /hub komudunu basit bir spawn skripti ile /hub yapınca spawn olduğunuz konuma atmasını ayarlayabilirsiniz.

Merhabalar giriş mesajı tittlemanager plugini var ise bundan kaynaklı olabilir.

Mesaja gelirsek /hub komudunu basit bir spawn skripti ile /hub yapınca spawn olduğunuz konuma atmasını ayarlayabilirsiniz.
Title yok deluxehub üzerindeki tab ve scoorbord u kullanıyorum herseyini ayarladım o welcome yi kapayamadim authme den sandım ondan değilmiş deluxehub da ama nerede onu çözemedim

Ctrl + f kombinasyonu ile çıkan yazıyı aratırsanız bulabilirsiniz hocam. Kendi sunucumda da bu plugini kullanıyorum ama bu yazı bende olmadığı için nerede tam bilmiyorum.

Ctrl + f kombinasyonu ile çıkan yazıyı aratırsanız bulabilirsiniz hocam. Kendi sunucumda da bu plugini kullanıyorum ama bu yazı bende olmadığı için nerede tam bilmiyorum.
O dediğiniz hub skripti varmıdır elinizde

Hocam bide /npc ye sol tık yapamıyorum wg yok npc ye vurunca partikül çıkıyor

config.yml'den aşağıdaki resimdeki [TITLE] kısmını siler iseniz Title çıkmayacaktır. "join_events" kısmını düzenlediğinizde oyuncu oyuna girdiğinde ne olacağını ayarlayabilirsiniz.

1704995167024.png

Ekli dosyayı görüntüle 233657
authme den sonra deluxehub lu lobiye geliyorum bu yazıyı bir türlü bulamadım kapatamıyorum.
config.yml aç:
YAML:
join_events:
- "[TITLE] &b&lWELCOME;&f%player%;1;2;1"
1704995337632.png

Ekli dosyayı görüntüle 233656
bungeecord da HubMagic eklentisi var lobide /hub çekince bunu diyor başka serverde iken böyle bir sıkıntısı yok nasıl çözebilirim?
Zaten lobideyken lobiye ışınlanamazsın bu bir hata mesajı değil.

Hata olarak demedim mesela lobi de sıkıştım çık gir yapmak yerine /hub çekince gelsin oraya geri
Suan /hub cekince o atığım fotodakini diyor spawn skripti ni değişip hub yaptım gene onu yaptı

Suan /hub cekince o atığım fotodakini diyor spawn skripti ni değişip hub yaptım gene onu yaptı
Skript vs. kullanmanıza gerek yok zaten DeluxeHub eklentisinde istediğiniz özellik mevcut.
/lobby komutunu kullanarak spawn noktasına ışınlanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl