Tanıtım DeltaAntiBot - Ultimate AntiBot Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AntiBotDeluxe almanızı önermem çünkü noproxy ile aynı proxy koruma sitesini kullanıyordur. + AntiVpn AntiProxy de aynı sitededir.

Size kendi kullandığımı önereyim jh_antibot tur noproxy de iyidir ama api key 1000 botu koruyor günlük bedava olarak jh_antibot SÜPERDİR !
noprxoy.PNG

antibotdeluxe.PNG

Linuxun zaten böyle bir koruması mevcut, çoğu sunucu windows işletim sistemli server aldığı için sorun yaşamakta, NoProxy kullanmanızı öneririm işe yarıyor.
Ah ah ah :(
Keşke sadece Linux kullanarak bütün sorunlarımız çözülse :/

Tavsiye:
Her bot sunucunu çökertmez botun yanında DDOS'da atarlar.
Bu yüzden sağlam bir OVH makinesine geç.
TR lokasyonlar hiçbir işe yaramaz. (En az 1.000₺ verirsin sağlam DDOS koruması için.)

Tavsiye:
TR lokasyonlar hiçbir işe yaramaz. (En az 1.000₺ verirsin sağlam DDOS koruması için.)

Tavsiye:
Ovh kullanıyorum bi vuruşta işim bitti :) Linux işletim kullansam ve iptables kursam olur biterdi linux geçicem bende :)

Tavsiye:
Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülüyor, @Byİlke 'nin de dediği gibi iptables <3

Ovh kullanıyorum bi vuruşta işim bitti :) Linux işletim kullansam ve iptables kursam olur biterdi linux geçicem bende :)
OVH kullanıyorsun ama hangisini?
Anti-DDOS Protect?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülüyor, @Byİlke 'nin de dediği gibi iptables<3
Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülmüyor.
Birazcık araştırın yahu :(

OVH kullanıyorsun ama hangisini?
Anti-DDOS Protect?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülmüyor.
Birazcık araştırın yahu :(
"BOT" koruması bakımından yalın Linux oldukça faydalı, fakat iş DDOS'a gelince işleri kolay bir şekilde halletmek pek mümkün değil, Windows'da da Linux'da da.

Son düzenleme:
"BOT" koruması bakımından yalın Linux oldukça faydalı, fakat iş DDOS'a gelince işleri kolay bir şekilde halletmek pek mümkün değil, windowsdada linuxdada
DDOS'u Büyük Sunucular Bile Bir Müddet Engelleye Biliyor Yani Engellersin Ama Adam 7/24 Devam Ederse G.o

Arkadaşlar konu plugin önerme değil tanıtım konusundasınız sohbetinizi özelde yaparsanız güzel olur

Eğer çalışıyorsa gayet iyi bir plugin olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl