Byİlke
Gönül Avcısı
- Elmaslar
- 30
- Minecraft
- StrongBoy__
Discord:
StrongBoy#3582
StrongBoy#3582
mojomi #2467
Ah ah ah :(Linuxun zaten böyle bir koruması mevcut, çoğu sunucu windows işletim sistemli server aldığı için sorun yaşamakta, NoProxy kullanmanızı öneririm işe yarıyor.
StrongBoy#3582
Ah ah ah :(
Keşke sadece Linux kullanarak bütün sorunlarımız çözülse :/
Tavsiye:
Her bot sunucunu çökertmez botun yanında DDOS'da atarlar.
Bu yüzden sağlam bir OVH makinesine geç.
TR lokasyonlar hiçbir işe yaramaz. (En az 1.000₺ verirsin sağlam DDOS koruması için.)
Ovh kullanıyorum bi vuruşta işim bitti :) Linux işletim kullansam ve iptables kursam olur biterdi linux geçicem bende :)Ah ah ah :(
Tavsiye:
TR lokasyonlar hiçbir işe yaramaz. (En az 1.000₺ verirsin sağlam DDOS koruması için.)
witcharon
Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülüyor, @Byİlke 'nin de dediği gibi iptables <3Ah ah ah :(
Tavsiye:
BloodyX#4069
Link alabilirmiyim oranınAntiBotDeluxe almanızı önermem çünkü noproxy ile aynı proxy koruma sitesini kullanıyordur. + AntiVpn AntiProxy de aynı sitededir.
Size kendi kullandığımı önereyim jh_antibot tur noproxy de iyidir ama api key 1000 botu koruyor günlük bedava olarak jh_antibot SÜPERDİR !
Ekli dosyayı görüntüle 53770
Ekli dosyayı görüntüle 53771
StrongBoy#3582
Link alabilirmiyim oranın
mojomi #2467
OVH kullanıyorsun ama hangisini?Ovh kullanıyorum bi vuruşta işim bitti :) Linux işletim kullansam ve iptables kursam olur biterdi linux geçicem bende :)
Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülmüyor.Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülüyor, @Byİlke 'nin de dediği gibi iptables<3
witcharon
"BOT" koruması bakımından yalın Linux oldukça faydalı, fakat iş DDOS'a gelince işleri kolay bir şekilde halletmek pek mümkün değil, Windows'da da Linux'da da.OVH kullanıyorsun ama hangisini?
Anti-DDOS Protect?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Aslında neredeyse tüm sorunlar çözülmüyor.
Birazcık araştırın yahu :(
StrongBoy#3582
DDOS'u Büyük Sunucular Bile Bir Müddet Engelleye Biliyor Yani Engellersin Ama Adam 7/24 Devam Ederse G.o"BOT" koruması bakımından yalın Linux oldukça faydalı, fakat iş DDOS'a gelince işleri kolay bir şekilde halletmek pek mümkün değil, windowsdada linuxdada
densacaligo
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!