Çözüldü Degreda Survival (ateş, beşir, deniz) artık nasıl hitap etmek isterseniz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Apcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bende diyorum ki bu noname kim ortaklık icin yazmışsın en sonda bir şey yazmışsın takmamışım cevap bile vermemişim
evet böyle biri olduğunu bilmediğim için yazdım, yazdıktan yarım saat sonra arkadaş söyledide geri dönüş yapsan bile geri dönüş sağlamazdım zaten

Konuya zamanında savulunma yapılmadı, Beşir adlı şahısın tüm Discord hesaplarına özelden konuya davet edildiğini ilettim ve bana "Gerek duyarsam yaparım" gibi bir mesaj iletti. Beşir adlı arkadaşın yasağının ve konun kilidinin neden tekrardan açıldığına şaşkınlık ile bakarken Beşir adlı şahsın savunmasına yanıtlar ileteyim.

1. İsim Konusu

Piyasada ilk olarak Deniz ismini kullanıyordun, o ismin karalandı Beşir yaptın o da karalandı Ateş yaptın. Beşir ismini madem değişiyorsun neden öncesinde Deniz ismini de kullandın? Senin amacını ben açıklayayım: İsmin her karalandığında isim değiştirdin ve bu sayede insanlar seni tanıyamadı.

2. Vaad Konusu

Konunun ilk mesajında zaten vaad verdiğin mesajların ekran görüntülerini ilettim. Reklam için 250-300K para harcayacağını, yetkililerine 5K civarında ödeme yapacağını söylüyorsun bunların kanıtı var ama şuanda "kimseye büyük vaad vermedim" diyorsun. Gerçekten şaşırtıcısın Beşir.

3. Sunucu Düzenleme Konusu

Bilgisayarın olmadığı için sunucuya da vds'e de girmiyordun zaten. Paketteki her şeyi ben ayarladım ve düzenledim lütfen yalanı bırak canım.

4. Para Konusu

Senden hiçbir zaman en ufak bir para talebim olmadı olmaz da. Ortak aradığını söyledin benden para talep ettin reddettim. Yeni tanıştığım birine direkt para atmak saçmalık. Eğer atsaymışım da sunucuyu kapatacakmışsın param da gidecekmiş. Kısacası dolandıracakmışsın.

5. Bot Konusu

Botlar zaten yapılıydı herşeyi tamdı. Sen dolandırmak için bot parası istedin.

6. Bilgisayar Konusu

Beşircim keşke yalan söylemeyi bıraksan canım ya. Bilgisayarının olmadığını hepimiz biliyoruz. Bir kez olsun kendi evinden bilgisayarın ile bizim ile iletişime geçmedin. Her seferinde internet kafeye gittin. Ortağın Archulesdev ben ve sen sesteyken bile "sunucu para kazanırsa bana pc dizeriz" demiştin. Sonrasında "Amcamdan para gelirse pc dizebilirim" de demiştin. Lütfen yalanı bırak canım.

7. Hazır Paket Konusu

"Üst düzey survival sunucuma ortak arıyorum" gibi bir cümle kullanıp hazır paket ile sunucu açmaya kalkışmak? :) Neyse sen Firedia paketi ile devam et Beşirim.

Dip Nota Yanıt: Emin ol senden 5 kuruş bir para beklentim yok. Gıcık kapman umrumda değil. Yorumların umrunda olmadığını söylüyorsun çünkü yapabilecek bir savunman yok. Bu konuyu açtıktan sonra Discord üzerinden benle çok kişi senle alakalı iletişime geçti, bir sürü kişinin ailevi değerlerine küfür etmişsin. Bunların da ekran görüntüleri var Beşirim. Bana ulaşan arkadaş forumda yeni olduğu için konuya yazamıyormuş o yüzden maalesef o da bu konuya yazmadı.

Şahsi Notum: Ya zaten büyük bir şirkette büyük hisseleri olan bir adamın banka hesabında 150TL olmaması gerçekten ama gerçekten çok şaşırtıcı. Ya basit abi dolandırıcı işte bu adam. Kaç kişiye benzer şeyleri yapmış, kaç kişi bu arkadaş hakkında kanıtlı/kanıtsız şikayetçi. Şimdi de gitmiş sunucu ismini Riansia diye bişey yapmış sebebi ney sizce? Çünkü Degreda ismi kirlendi bu kadar basit. Yönetim ekibinin konuya savunma yapılmamasına rağmen konuyu ve yasaklamayı tekrardan açması şahsi düşücem ile saçmalık. Bu Beşir adlı arkadaş Türkiyedeki insanları dolandırıyor ve insanlar bu Beşir adlı arkadaşı genellikle sizin forumunuz ile tanıyor. Şahsi düşüncem bu arkadaşın forumdan sınırsız bir şekilde yasaklanması. Politikanıza tabii ki de karışamam bu sadece kendi fikrim. Herkese iyi forumlar dilerim.
Konuya cevap verildi aslında konu gecesi blodyx adlı arkadaşı cagır dım ark istegi attım hala kabul etmemiş di ve bugün istegi iptal ettim yaklaşık 2 3 saat icinde daha da erken olabilir. Yetkili ekibi beni bekletti macbeth hesabı yeni oldugu icin asla yazı yazamadım. Ve yeni yönetimde olan 1000dev'e ulaştıgımda şifremi yeniledi saolsun

İsim konusu kimseyi ilgilendirmez istedigim ismi kullanırım. Zaten calıştıgım herkes gercek ismimin beşir oldugunu biliyor

Vaad verdim okey ama size 5k verecem gibi konuşmadım diyr hatırlıyorum

Pakette sadece npcleri taşıma mapleri kurma edit yapma texture ekleme ve hile korumalarını kurdun başka bir şey yapmadın?

Ortak olmadıgına göre sorun yok o zaman? Ne bu kuyruk acısı?

Dolandırmak icin degil başlangıcta güven icin alıyordum.

Altyapı gelince pcmi cok güzel kanitlicam sana merak etme şu ev işlerini tatili halledim merak rtme canım

Degredayı hazır paketle actım ama bir daha öyle bir şey olmicak

Bana söven kişilerin ailevi degerlerine sövmem normal veya bana laf sallayana önceden sövmüş olabilirim bunlar normal şeyler ama kimseye boş yere tutupta sövmedim.

Kendi fikrini kendine sakla inan senle ugraşcak gram zamanım yok.

Bize ulaştırılan kanıtlarla birlikte konuyu detaylı inceleme yaptık.

@Degreda Yönetim adlı forum üyesinin sürekli ortaklık/geliştiricilik vaadinde bulunup birçok sunucuda yapılacak işi, aldığı ortağına veya geliştiriciye yaptırıp ansızın bir an ekipten kovmuştur.

Konu sahibinin mağduriyeti de aynı bu şekilde olduğundan dolayı, @Degreda Yönetim adlı forum üyesinin sınırsız uzaklaştırılmasına karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl