Değişik Bir Şeyler Aklına Gelen Buyursun İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OFEZA

MÜSLÜMAN
Yasaklandı
Elmaslar
1.984
Minecraft
byfatih

Discord:

ofez #6281

Skript ile alakalı güzel fikirleriniz varsa yazamaya çalışacağım. Uzun zamandır sk yazmıyorum bir güzel başlangıç yapalım.

Biraz Zor Ama Yapabilirsen:

örs e sağ click yapınca herhangi bir kılıçla mesela Lord Kılıcı +1 kılıç ile sağ click yapınca bi item karşılığı o kılıcı Lord Kılıcı +2 yapacak

Ooo Reyis Hoşgeldin :D

Skript ile olur mu orasını bilmem ama ben yinede yazıyım.
1. Oyunun ismi [ GolemDefans ]
2. Bir taraf golemi koruyan taraf diğer taraf ise golemi öldürmeye çalışan taraf.
3. Oyun başladığında. Golemi koruyacak olan taraf arena'ya ışınlanacak ardından zırh kürek ve kılıç verilecek ve 10 stack kum.
Şimdi diyeceksin neden 10 stack kum veriyorsun? Şöyleki defans yapan takımın 1 dakika süresi olucak o süre içinde elindeki kumlarla o golemi kapatıcaklar. Ve golemi öldürmemeye çalışacaklar. Eğerki gerçek süre bitene kadar golemi korumayı başarırlarsa oyunu golemi koruyan taraf kazanıcak. Şimdi Golemi öldürmeye çalışan takımı anlatıyım.
4. Golemi koruyan kişiler golemi kapladı vs. 1 dakika geçti golemi öldürecek olan takım arenaya ışınlandı 1 dakika geçtikten sonra. Asıl savaş başladı (herkese iron zırh kılıç ve kürek veriliyor) 10 dakikada golemi öldürmeye çalışıyorlar eğerki öldürürlerse oyunu saldıran taraf kazanıyor. Eğerki öldüremezlerse golemi koruyan taraf kazanıyor.

Skript ile olur mu orasını bilmem ama ben yinede yazıyım.
1. Oyunun ismi [ GolemDefans ]
2. Bir taraf golemi koruyan taraf diğer taraf ise golemi öldürmeye çalışan taraf.
3. Oyun başladığında. Golemi koruyacak olan taraf arena'ya ışınlanacak ardından zırh kürek ve kılıç verilecek ve 10 stack kum.
Şimdi diyeceksin neden 10 stack kum veriyorsun? Şöyleki defans yapan takımın 1 dakika süresi olucak o süre içinde elindeki kumlarla o golemi kapatıcaklar. Ve golemi öldürmemeye çalışacaklar. Eğerki gerçek süre bitene kadar golemi korumayı başarırlarsa oyunu golemi koruyan taraf kazanıcak. Şimdi Golemi öldürmeye çalışan takımı anlatıyım.
4. Golemi koruyan kişiler golemi kapladı vs. 1 dakika geçti golemi öldürecek olan takım arenaya ışınlandı 1 dakika geçtikten sonra. Asıl savaş başladı (herkese iron zırh kılıç ve kürek veriliyor) 10 dakikada golemi öldürmeye çalışıyorlar eğerki öldürürlerse oyunu saldıran taraf kazanıyor. Eğerki öldüremezlerse golemi koruyan taraf kazanıyor.
Fikrini geliştirerek çalabilirmiyim?

Meslek Skripti

Guili ve Şifreli Banka (Hiçbiryerde bugsuzunu bulamadım :D)

CoinFlip Skripti

Rulet Skripti

GUİ li MCDonalds oyuncular yemek yiyince HP Fullesin

MobEscape Minigame Oyuncular Zombilerden 5 DK içerisinde yakalanmazsa oyuncular kazanıyor zombi oyuncuyu yakalayıp vurursa oyuncu elensin ve Zombilerin hızı 2 kat daha hızlı olsun

Deathmatch Minigame herkes birbirine saldırsın ilk 20 Kişi Öldüren oyunu kazansın

Gungame Skripti Tahta Balta Tahta Kılıç Taş Kılıç Demir Kılıç Elmas Kılıç Yay Alev 1 yay olsun en sonunda Altın kılıç versin altın kılıçla birini ilk öldüren oyunu kazansın (Csgodaki silah yarışı gibi)

MobEscape Minigame Oyuncular Zombilerden 5 DK içerisinde yakalanmazsa oyuncular kazanıyor zombi oyuncuyu yakalayıp vurursa oyuncu elensin ve Zombilerin hızı 2 kat daha hızlı olsun
Şu Fikride Ben Geliştirerek Çalayım Müsaden Varsa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl