ZiyaBRN#8832
mericbozkurt#2650

Green#1370
Fikrini geliştirerek çalabilirmiyim?Skript ile olur mu orasını bilmem ama ben yinede yazıyım.
1. Oyunun ismi [ GolemDefans ]
2. Bir taraf golemi koruyan taraf diğer taraf ise golemi öldürmeye çalışan taraf.
3. Oyun başladığında. Golemi koruyacak olan taraf arena'ya ışınlanacak ardından zırh kürek ve kılıç verilecek ve 10 stack kum.
Şimdi diyeceksin neden 10 stack kum veriyorsun? Şöyleki defans yapan takımın 1 dakika süresi olucak o süre içinde elindeki kumlarla o golemi kapatıcaklar. Ve golemi öldürmemeye çalışacaklar. Eğerki gerçek süre bitene kadar golemi korumayı başarırlarsa oyunu golemi koruyan taraf kazanıcak. Şimdi Golemi öldürmeye çalışan takımı anlatıyım.
4. Golemi koruyan kişiler golemi kapladı vs. 1 dakika geçti golemi öldürecek olan takım arenaya ışınlandı 1 dakika geçtikten sonra. Asıl savaş başladı (herkese iron zırh kılıç ve kürek veriliyor) 10 dakikada golemi öldürmeye çalışıyorlar eğerki öldürürlerse oyunu saldıran taraf kazanıyor. Eğerki öldüremezlerse golemi koruyan taraf kazanıyor.
Fikrini geliştirerek çalabilirmiyim?

Green#1370
Boyle fikirleri bana yazarsan birlikte hayata gecirebiliriz.Helali hoş olsun efendim. Böyle fikirler çok var bende ama yapamıyorum işte :/
Boyle fikirleri bana yazarsan birlikte hayata gecirebiliriz.
Şu Fikride Ben Geliştirerek Çalayım Müsaden Varsa :DMobEscape Minigame Oyuncular Zombilerden 5 DK içerisinde yakalanmazsa oyuncular kazanıyor zombi oyuncuyu yakalayıp vurursa oyuncu elensin ve Zombilerin hızı 2 kat daha hızlı olsun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!