Bulundu Değişik Bir Event Plugini İsteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EuX_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.818
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EuX_tr

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Beyler beni bi event plugini istiyorum fakat biraz değişik ücretli veya ücretsiz olacak veya böyle bir pl varsa söyleyebilecek varmı
Hemen anlatayım öncelikle belli bir event alanı yapıcam kendime özel bir alan olacak buralara kodla seçicem o bölgede rasgelge hediye kafaları gelicek sağ tıklanınca belirlenen rasgele eşyaları vericek spigotta aradım fakat bulamadım yardımcı olabilecek varmı?

Beyler beni bi event plugini istiyorum fakat biraz değişik ücretli veya ücretsiz olacak veya böyle bir pl varsa söyleyebilecek varmı
Hemen anlatayım öncelikle belli bir event alanı yapıcam kendime özel bir alan olacak buralara kodla seçicem o bölgede rasgelge hediye kafaları gelicek sağ tıklanınca belirlenen rasgele eşyaları vericek spigotta aradım fakat bulamadım yardımcı olabilecek varmı?
İstediğin eklentiyi tasarliyabilirim ama ücretli yapmaktayım eğer istersen.
Yedek Skype: live:portakal_129

@CAN147 skype ekledim kabul edermisin?

Hocam paraya kıyarım diyorsanız spigotta $4.99'a çok hoş bir eklenti var. Magical Events eklentisi.
Event çeşitleri var. DJ event, Bomb event, Rain event vs. Sunucunuza renk katıcak bir eklenti.
Satın almak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam paraya kıyarım diyorsanız spigotta $4.99'a çok hoş bir eklenti var. Magical Events eklentisi.
Event çeşitleri var. DJ event, Bomb event, Rain event vs. Sunucunuza renk katıcak bir eklenti.
Satın almak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer o plugini ücretsiz istiyorsan dostum kendim tasarlayip forumda paylaşabilirim ücretsiz bir şekilde :)
Basit bir eklenti istenirse yapabilirim :)

Konuyu kilitleyelim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl