Tanıtım DefensiveTurrets | Turret (kule) kullanarak kendinizi savunun!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Herkese merhaba. Bugün sizlerle birlikte DefensiveTurrets eklentisini gözden geçireceğiz.

DefensiveTurrets nedir?
Bu eklenti, sunucunuzdaki oyuncuların evlerini ve bölgelerini korumak için farklı türde turret yerleştirmelerini sağlar. Bu kuleler sürekli olarak canavarlara, oyunculara ve hayvanlara saldıracak. Onları evlerinizden uzak tutacaktır. Hasar, menzil, bekleme süresi, hız veya sesler gibi birçok Turret özelliğini değiştirebilirsiniz. Her turret istediğiniz kadar yükseltme yapabilir!

4 tip turret vardır;
1. Burst
2. Laser
3. Siege
4. Healing

Turret'de neler yapılabilir?
- Minimum ve Maximum hasar ayarlanabilir.
- İstediğiniz kadar yükseltme yapabilirsiniz.
- Turretleri tasarlayabilirsiniz (blok, kafa vs.)

Turret hakkında bilgiler:
- Oyunculara turret vermek için /dt give turretismi player komutunu kullanabilirsiniz.
- Komutları konsoldan da kullanabilirsiniz.
- Turret verirken veya alırken turret ismini girmeyi unutmayın. 4 çeşit turret vardır üst tarafta belirttiğim gibi.
- Turret bloğunu yere yerleştirin ve sağ tıklayın. Mevcut turret özelliklerini kontrol etmek ve seviyesini yükseltmek için kullanılan bir envanter açılacaktır.

Komutları ve Permissionları nelerdir?
Komutlar:
- /dt give <turretismi> <player> : Bu komut ile kendinize veya başka bir oyuncuya turret verebilirsiniz.
- /dt giveammo <turretismi> <player> <miktar> : Bu komut ile kendinize veya başka bir oyuncuya cephane verebilirsiniz.
- /dt removeturrets <world/player/all> <değer> : Bu komut ile verdiğiniz turreti kaldırabilirsiniz.
- /dt reload : Bu komut ile plugine reload atabilirsiniz. Fakat ben reload atmanızı önermiyorum, serverinizi yeniden başlatmanızı öneriyorum. Reload sorun çıkarabilir.
- /dt help : Bu komut ile daha fazla bilgiye sahip olabilirsin.

Permission:
- defensiveturrets.admin
- defensiveturrets.admin.open
- defensiveturrets.use.<turret_name>
- defensiveturrets.options.attackmonsters
- defensiveturrets.options.attackplayers
- defensiveturrets.options.attackanimals

Turret hakkında bilgiler edindiğimize göre şimdi görsellere geçelim.

0xO0PS.png

TTABC2.png

PBeyKa.jpg

IBQ0N2.gif

38RdQd.gif

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hayatım boyunca görmüş olduğum en ilginç eklentilerden birisi olabilir ki hayatta kalma sunucuları için ideal olabilir. Kaleminize sağlık ;) <3

Faction veya Survival sunucularında VIP oyunculara verilebilecek güzel bir sistem. Oyuncuları, diğer oyunculardan koruyabilecek güzel bir eklenti. Eline ve emeğine sağlık.

Yeni nesil sunucularda kullanılabilcek efsane bir eklenti çok beğendim survival sunucumu geri aktif edersem kullanıcağım.

Başarılı bir anlatım olmuş ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl