EmreSHN
Seven sevdiğiyle güzelleşir.
- Elmaslar
- 2.620
- Minecraft
- EmreSHN
Discord:
EmreSHN#4551
Herkese merhaba. Bugün sizlerle birlikte DefensiveTurrets eklentisini gözden geçireceğiz.
DefensiveTurrets nedir?
4 tip turret vardır;
1. Burst
2. Laser
3. Siege
4. Healing
Turret'de neler yapılabilir?
- Minimum ve Maximum hasar ayarlanabilir.- İstediğiniz kadar yükseltme yapabilirsiniz.
- Turretleri tasarlayabilirsiniz (blok, kafa vs.)
Turret hakkında bilgiler:
- Oyunculara turret vermek için /dt give turretismi player komutunu kullanabilirsiniz.- Komutları konsoldan da kullanabilirsiniz.
- Turret verirken veya alırken turret ismini girmeyi unutmayın. 4 çeşit turret vardır üst tarafta belirttiğim gibi.
- Turret bloğunu yere yerleştirin ve sağ tıklayın. Mevcut turret özelliklerini kontrol etmek ve seviyesini yükseltmek için kullanılan bir envanter açılacaktır.
Komutları ve Permissionları nelerdir?
Komutlar:- /dt give <turretismi> <player> : Bu komut ile kendinize veya başka bir oyuncuya turret verebilirsiniz.
- /dt giveammo <turretismi> <player> <miktar> : Bu komut ile kendinize veya başka bir oyuncuya cephane verebilirsiniz.
- /dt removeturrets <world/player/all> <değer> : Bu komut ile verdiğiniz turreti kaldırabilirsiniz.
- /dt reload : Bu komut ile plugine reload atabilirsiniz. Fakat ben reload atmanızı önermiyorum, serverinizi yeniden başlatmanızı öneriyorum. Reload sorun çıkarabilir.
- /dt help : Bu komut ile daha fazla bilgiye sahip olabilirsin.
Permission:
- defensiveturrets.admin
- defensiveturrets.admin.open
- defensiveturrets.use.<turret_name>
- defensiveturrets.options.attackmonsters
- defensiveturrets.options.attackplayers
- defensiveturrets.options.attackanimals
Turret hakkında bilgiler edindiğimize göre şimdi görsellere geçelim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.