Bulundu Deep Skyblock! Mimar ve Pluginer arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AliBolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.822
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısınız dizin sundugunuz 2 aydır açık fakat biz bu ismi 6 aydır inceden kullanmaya başladık skype kullanmıyorum discordda webtrn kayıt olmadanda acabilirsiniz buda kanıtı buyrun [DOUBLEPOST=1516479923,1516479881][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1516480031][/DOUBLEPOST]
Haklısınız dizin sundugunuz 2 aydır açık fakat biz bu ismi 6 aydır inceden kullanmaya başladık skype kullanmıyorum discordda webtrn kayıt olmadanda acabilirsiniz buda kanıtı buyrun [DOUBLEPOST=1516479923,1516479881][/DOUBLEPOST]

Haklısınız dizin sundugunuz 2aydır açık fakat biz bu ismi 6 aydır inceden kullanmaya başladık skype kullanmıyorum discordda webtrn kayıt olmadanda acabilirsiniz buda kanıtı buyrun [DOUBLEPOST=1516479923,1516479881][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1516480225][/DOUBLEPOST]
@Puding bu durumda ne yapılacak pnp ? sunucuyu DeepNW diye açmadan tam 30 dakika boyunca aradım internette,sitelerde vs bişe çıkmıyordu?
Ben kanıtımı sundum 6 ay inceden açıldıkça yazıyor tarihli.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunuşunda @canyurumez seni bekliyor linke tıkladığında direk isim yazarak giriş yapabilrisin. Bu konu hakkında senin ile konuşmak istiyor

Öncelikle kardeşim sunucuyu açmadan önce, bu adı başkadı kullanıyor mu diye biraz araştır. Sunucu adı değiştirilmeli aksi taktirde sunucunuz oyuncu çekemiycek.
@Puding bu durumda ne yapılacak pnp ? sunucuyu DeepNW diye açmadan tam 30 dakika boyunca aradım internette,sitelerde vs bişe çıkmıyordu?
İsmi kullanırken dikkat etmen gereken şey şudur, farklı bir sınıfta tescil yapıp karşı tarafla aynı alanda faaliyet gösteremezsin, aynı alanda faaliyet göstermediğin sürece de herhangi bir sorun çıkmaz. Aynı alanda faaliyeti de sınıflara göre seçmek gerekiyor. 1 Sınıf tescilliyse, 1 hariç diğer 44 sınıftan istediğini alabilirsin hukuki bir sorun olacağını sanmıyorum…
Yani alanınız farklı ise sorun yok.

Ad/Soyad;Talha Kurt
Yaş;15
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.)SecretMaster#9025
Daha önce görev yaptınızmı?;Hayır ilkler özeldir
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?;-
Yaptığınız sunculdan örnek atarmısınız?;-
Mirkafona sahip misniniz?;Evet
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?;Evet
Küfürbazmısınız?;Hayır
Saygılımısınız?;Evet
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?;8
Minecraft konusunda tecrübem var özelden konuşmayı tercih ederim

Ad/Soyad;Tuna Yılmaz
Yaş;14
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.)dc: [email protected] kullanıcı adı:
Tuna-Theme#8305
Daha önce görev yaptınızmı?;evet
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?;bir çok.
Yaptığınız sunculdan örnek atarmısınız?;bir çok
Mirkafona sahip misniniz?;evet
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?;evet
Küfürbazmısınız?;hayır
Saygılımısınız?;evet
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?;0. pluginer alimina geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl