Bulundu Deep Skyblock! Mimar ve Pluginer arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AliBolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.822
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliBolat

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
AliBolat

Discord:

AliBolat#0668

Merhaba mc-tr ailesi. Artık güzel bir skyblock serverinin açmanıın vakti gelmişti ve bizde ekibimizle birlikte bu şekilde projeye başladık.
Kendine güvenen mimarlar ve pluginerler benimle discord üzerinden ilteişime geçtiği taktirde alım işlemlerine başlayabiliriz.
Öncelikle ücret meselesne gelince cidden hak edilcek bir iş yapacağınızı kanıtlarsanız ücret ödeyebilirim. Bunları yine discord üzerinden konuşabiliriz.
Pluginerler skyblock plugin pakeketi ve ileride bir hub sunucuya çıkacak kadar paket toplaması gerekmektedir.
Mimarlar ise şuanlık sadece skyblock spawnı ve ileride ise hub suncuya geçtiğimizde diğer mimarlık işlerini yapacaktır
Eğer kendinize güveniyorsanız aşağıdaki formu doldurup benimle iletşime geçiniz!

Sunucu Bilgileri
Sunucu bizzat 3 ila 4 gb ram arasında olup batıhostaan kıralanacaktır.
Sunumuz Luser adına açılmaktadır.
Youtubede Luser yazdığınızda 6 bin abonelik kanala bakabilriisniz.
Suncunun slotları ilk 50 olarak açılcakatır. Sınırsız slot olduğu için duruma göre artılılıcaktır

İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
Discord:

Discord gurubu için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Özel olark iletşim: AliBolat#0668

adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.
Önerim discord gurubuna gelmeniz orada ekip ile birlikte konuşabilmek
Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.)
Daha önce görev yaptınızmı?;
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?;
Yaptığınız sunculdan örnek atarmısınız?;
Mirkafona sahip misniniz?;
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?;
Küfürbazmısınız?;
Saygılımısınız?;
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?;

Dikkat Formu doldurduktan sonra lütfen iletişime geçiniz!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Başvuru Formu
Ad/Soyad; Furkan
Yaş; 15
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) var discord kabul edilirsem verirm
Daha önce görev yaptınızmı?; kendi ssunucumu kurdum
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; kendi sunucumu kurdum :D
Yaptığınız sunculdan örnek atarmısınız?; op skyblock , pvp
Mirkafona sahip misniniz?; evt
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; evet
Küfürbazmısınız?; hayır ( buna kimsenin evet diyecegini düşünmüyorum gereksi bir soru olmuş
Saygılımısınız?; evet
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?; 7 yaptıgım yapılar iyi tek basıma yaptıgım için küçük oluyor 1 kişi daha olursa büyük başarılara imza atabiliriz

Başvuru Formu
Ad/Soyad; Furkan
Yaş; 15
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) var discord kabul edilirsem verirm
Küfürbazmısınız?; hayır ( buna kimsenin evet diyecegini düşünmüyorum gereksi bir soru olmuş
Saygılımısınız?; evet
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?; 7 yaptıgım yapılar iyi tek basıma yaptıgım için küçük oluyor 1 kişi daha olursa büyük başarılara imza atabiliriz
Build Örneğinin 2 Adet Değişik Örneğini atabilir misin Özelime.

Sunucunuza builder olarak değil de kendim yapmıl olduğum, mc-tr de de konularım olan build konularım var. Kendi isteklerinize göre tasarım yapıyoruz. İlgilenirsen bigilendir beni yardımcı oluruz.

Ad/Soyad; Hasan Hüseyin KIdeyş
Yaş; 17
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) Shınemourn #6565
Daha önce görev yaptınızmı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; Play.FetihCraft.Com
Yaptığınız sunculdan örnek atarmısınız?; ssim elimde yok sw değiştirildi kısaca daha iyi bi builer buldular :D
Mirkafona sahip misniniz?; laptobun mikrafonu
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; %100
Küfürbazmısınız?; çok tilt olursam :D
Saygılımısınız?; tabikisi :D
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?: 8 verirdim heralde evde çizimlerimde var çoğunlukla anime karekteri , lol ve marvel karekterleri var :)

Ad/Soyad; Poyraz Hancılar
Yaş; 14
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilecektir.): PlayersOfNewAge#6196
Daha önce görev yaptınız mı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; BetaCraft, SoulNetwork
Yaptığınız sunucudan örnek atar mısınız?; (Build içinse örnek yok)
Mikrofona sahip misiniz?; Evet
Yetkililerle anlaşabilecek misiniz?; Tabikide.
Küfürbazmısınız?; Hayır.
Saygılımısınız?; Evet.
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?; -10 verirdim herhalde Build hakkında hiç yeteneğim yok. Zaten pluginer olmak

KARDEŞİM DEEP NW BENIM SUNUCUM ? HAYIRDIR ? BURA DON BI @Harun Bey , @Puding ne ayak bu ?[DOUBLEPOST=1516474538,1516474359][/DOUBLEPOST]BU 2 OLUYOR,SUNUCUMUN İSMİNİN 2. ÇALINIŞI!

Öncelikle kardeşim sunucuyu açmadan önce, bu adı başkası kullanıyor mu diye biraz araştır. Sunucu adı değiştirilmeli aksi taktirde sunucunuz oyuncu çekemiycek.

KARDEŞİM DEEP NW BENIM SUNUCUM ? HAYIRDIR ? BURA DON BI @Harun Bey , @Puding ne ayak bu ?[DOUBLEPOST=1516474538,1516474359][/DOUBLEPOST]BU 2 OLUYOR,SUNUCUMUN İSMİNİN 2. ÇALINIŞI!
Öncelikle tavriniza dikkat edin çalmak kavramını öyle kafaniza göre hırsız diye bir insan a bu eylemi söylemeniz çok yanlis. Bu işimi biz 10 bin aboneli bir kanala hitaben yapıyoruz. Sunucunun tutması önemlidir elbet ama bizim amacımız isim çalmak değil. Lafinizi geri almanızı öneririm eğer hala ismin çalındığını düşünüyorsanız benimle discordda özel iletişime geçin bu konuyu konuşalım.

Son olarak sonradan araştırmamı yaptım ama sizin suncuunuzu göremedim hala inanmıyorsanız discordda gösterebilirim [DOUBLEPOST=1516478891][/DOUBLEPOST]
Ad/Soyad; Hasan Hüseyin KIdeyş
Yaş; 17
İletişim adresi (Discord zorunludur yoksa reddedilcektir.) Shınemourn #6565
Daha önce görev yaptınızmı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda yaptınız?; Play.FetihCraft.Com
Yaptığınız sunculdan örnek atarmısınız?; ssim elimde yok sw değiştirildi kısaca daha iyi bi builer buldular :D
Mirkafona sahip misniniz?; laptobun mikrafonu
Yetkililerle anlaşabilecekmisiniz?; %100
Küfürbazmısınız?; çok tilt olursam :D
Saygılımısınız?; tabikisi :D
Build konusunda kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?: 8 verirdim heralde evde çizimlerimde var çoğunlukla anime karekteri , lol ve marvel karekterleri var :)
Özel olarak discordda iletişime gecermisiniz[DOUBLEPOST=1516478938][/DOUBLEPOST]Mer
Başvuru Formu
Ad/Soyad; Furkan
Yaş; 15
Saygılımısınız?; evet
merhaba özel olarak benimle iletişime gecermisiniz[DOUBLEPOST=1516479044][/DOUBLEPOST]
Öncelikle kardeşim sunucuyu açmadan önce, bu adı başkası kullanıyor mu diye biraz araştır. Sunucu adı değiştirilmeli aksi taktirde sunucunuz oyuncu çekemiycek.
Öneriniz için teşekkürler fakat amacımız tam olarak sunucumuz un dolması değil. Araştırma konusuna gelince istese söylediğim gibi eğer cidden çalındığını düşünüyorsanız sunucunun benimle iletişime geçin.

Son olarak sonradan araştırmamı yaptım ama sizin suncuunuzu göremedim hala inanmıyorsanız discordda gösterebilirim

Öncelikle tavriniza dikkat edin çalmak kavramını öyle kafaniza göre hırsız diye bir insan a bu eylemi söylemeniz çok yanlis. Bu işimi biz 10 bin aboneli bir kanala hitaben yapıyoruz. Sunucunun tutması önemlidir elbet ama bizim amacımız isim çalmak değil. Lafinizi geri almanızı öneririm eğer hala ismin çalındığını düşünüyorsanız benimle discordda özel iletişime geçin bu konuyu konuşalım.[DOUBLEPOST=1516478891][/DOUBLEPOST]
Özel olarak discordda iletişime gecermisiniz[DOUBLEPOST=1516478938][/DOUBLEPOST]Mer
merhaba özel olarak benimle iletişime gecermisiniz[DOUBLEPOST=1516479044][/DOUBLEPOST]
Öneriniz için teşekkürler fakat amacımız tam olarak sunucumuz un dolması değil. Araştırma konusuna gelince istese söylediğim gibi eğer cidden çalındığını düşünüyorsanız sunucunun benimle iletişime geçin.
Dostum bak sadece şunu diyorum deep geçmesin sunucunda! istemiyorum kardeşim değiştir başka bişe yap ?

Dostum bak sadece şunu diyorum deep geçmesin sunucunda! istemiyorum kardeşim değiştir başka bişe yap ?
Kusura bakmayın bu isimi siz kullaniyor olabilriisniz ama size ait degil ve tescillenmemis ve aramalarımda da bulamadım bu işinide kullanacağım eğer hala kullanılmamasını istiyorsanız sizi discordda davet ediyorum orada konuslaim daha ayrıntılı şekilde[DOUBLEPOST=1516479541,1516479488][/DOUBLEPOST]
Kusura bakmayın bu isimi siz kullaniyor olabilriisniz ama size ait degil ve tescillenmemis ve aramalarımda da bulamadım bu işinide kullanacağım eğer hala kullanılmamasını istiyorsanız sizi discordda davet ediyorum orada konuslaim daha ayrıntılı şekilde

Kusura bakmayın bu isimi siz kullaniyor olabilriisniz ama size ait degil ve tescillenmemis ve aramalarımda da bulamadım bu işinide kullanacağım eğer hala kullanılmamasını istiyorsanız sizi discordda davet ediyorum orada konuslaim daha ayrıntılı şekilde[DOUBLEPOST=1516479541,1516479488][/DOUBLEPOST]
Kusura bakmayın bu isimi siz kullaniyor olabilriisniz ama size ait degil ve tescillenmemis ve aramalarımda da bulamadım bu işinide kullanacağım eğer hala kullanılmamasını istiyorsanız sizi discordda davet ediyorum orada konuslaim daha ayrıntılı şekilde
Discord kurmakla uğraşamıcam dostum skype varsa verirmisin orada halledelim ?[DOUBLEPOST=1516479645][/DOUBLEPOST]
Discord kurmakla uğraşamıcam dostum skype varsa verirmisin orada halledelim ?
Ayrıca 'Size ait değil' ? hayırdır kardeşim 46.20.5.252 sunucumun ip adresi ? ve 2 ay'a yakın bir süredir bu sunucu ismi bana ait.

Discord kurmakla uğraşamıcam dostum skype varsa verirmisin orada halledelim ?[DOUBLEPOST=1516479645][/DOUBLEPOST]
Ayrıca 'Size ait değil' ? hayırdır kardeşim 46.20.5.252 sunucumun ip adresi ? ve 2 ay'a yakın bir süredir bu sunucu ismi bana ait.
Haklısınız dizin sundugunuz 3 aydır açık fakat biz bu ismi 6 aydır inceden kullanmaya başladık skype kullanmıyorum discordda webtrn kayıt olmadanda acabilirsiniz buda kanıtı buyrun [DOUBLEPOST=1516479923,1516479881][/DOUBLEPOST]
Haklısınız sizin kurdugunuz 2 aydır açık fakat biz bu ismi 6 aydır onceden kullanmaya başladık skype kullanmıyorum discordda webtrn kayıt olmadanda acabilirsiniz bahaneniz buysa. buda kanıtı buyrun

Haklısınız dizin sundugunuz 3 aydır açık fakat biz bu ismi 6 aydır inceden kullanmaya başladık skype kullanmıyorum discordda webtrn kayıt olmadanda acabilirsiniz buda kanıtı buyrun [DOUBLEPOST=1516479923,1516479881][/DOUBLEPOST]

@Puding bu durumda ne yapılacak pnp ? sunucuyu DeepNW diye açmadan tam 30 dakika boyunca aradım internette,sitelerde vs bişe çıkmıyordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl