DEADPOOL VE FLASH JOKERE KARŞI İÇERİ GİRİN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEADPOOL VE FLASH O.

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
AlexandreLara

Discord:

DEADPOOLFLASHOYUNDA

ARKADAŞLAR MÜKEMMEL BİR VİDEO ÇEKTİK ÇOK EĞLENCELİ OLDU. BU YOUTUBEDE Kİ İLK VİDEOMUZDU SİZLERİN DESTEKLERİYLE BİRLİKTE DAHADA BÜYÜYECEĞİZ İNŞALLAH LÜTFEN KANALA GELİN VE VİDEOMUZU İZLEYİN. HOŞUNUZA GİTTİYSE BEĞENMEYİ, YORUMLARDA BELİRTMEYİ VE PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ FORUMLARR :)

Videonun Kalitesi kötü olmuş, ama emek vermişsin.

Videodaki sesler çok kötü diğer kanalların yaptığını yapmaya çalışmıssın ama kusura bakma benim fikrimce kötü bir video olmuş eğer sesler düzgün olsaydı daha iyi olabilirdi yada kaçıncı yaş kitlesine hitap etmeyi düşünüyorsun bilmiyorum ama başarılar dilerim beğendinmi mi beğenmedinmi desen beğenmedim ilk dislike ınıda aldın attım. ekran da ters gibi bilerek yaptıysan düzelt bence
amacım kötülemek değil sadece düzgün bir video olsa daha iyi olabilirdi.

Video ses kalitesini pek beğenemedim. Bunun yanı sıra kalite seviyeni 1080p60fps'e çıkarsanız daha hoş olur :)

Video ses kalitesini pek beğenemedim. Bunun yanı sıra kalite seviyeni 1080p60fps'e çıkarsanız daha hoş olur :)
Videodaki sesler çok kötü diğer kanalların yaptığını yapmaya çalışmıssın ama kusura bakma benim fikrimce kötü bir video olmuş eğer sesler düzgün olsaydı daha iyi olabilirdi yada kaçıncı yaş kitlesine hitap etmeyi düşünüyorsun bilmiyorum ama başarılar dilerim beğendinmi mi beğenmedinmi desen beğenmedim ilk dislike ınıda aldın attım. ekran da ters gibi bilerek yaptıysan düzelt bence
amacım kötülemek değil sadece düzgün bir video olsa daha iyi olabilirdi.

Anladım ikinizede teşekkür ederim yorumlarınız için dikkate alacağız bu yorumlarınızı. Yaş kitlesi derken evet biraz eğlencesine ve alaycı bir şekilde çekiyoruz videoları o yüzden sesler öyle onuda ne yapabiliriz bilmiyorum değiştirmeye çalışırız. Tekrardan yorumlar için teşekkürler.

Video kalitesi Yiğit'in de dediği gibi biraz düşük kalmış. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl