1.9 ben pvp falan atamıyorum 1.8 pvp'cisiyim olmuyor 1.9'da :D1.8 olsaydı keske 1.9 u kullanan yeni oyuncular genelde (yasları kucuk olanlar) 1.8 olmadıgı için gelemiycem ama resimler bakarak gayet basarili bir sunucuya benziyor :)
1.9 ben pvp falan atamıyorum 1.8 pvp'cisiyim olmuyor 1.9'da :D1.8 olsaydı keske 1.9 u kullanan yeni oyuncular genelde (yasları kucuk olanlar) 1.8 olmadıgı için gelemiycem ama resimler bakarak gayet basarili bir sunucuya benziyor :)
Sunucu skyblock.1.9 ben pvp falan atamıyorum 1.8 pvp'cisiyim olmuyor 1.9'da :D
Herkesin dediği gibi 1.8 olsaydı iyi olurdu.1.8 olsaymış iyi olurmuş
TeşekkürlerSunucu Güzele Benziyor.
Herkesin dediği gibi 1.8 olsaydı iyi olurdu.
Başarılar dilerim umarım dilediğiniz yere gelir istediğiniz sunucuları açar adaletli bir sunucu olursunuz.
Tasarım ve sunucu güzel anlamadığım yeni sürümün neresi saçma oluyor eskilerde takılı kalmayalım 1 yıl sonra 1.8 devri biter aynı şey zamanında 1.7.10 içinde deniliyordu ama noldu şuan o sürümü kullanan çok az sunucu var şimdi her sunucu versiyonu 1.8 den başlıyor eskiden 1.7 olan şey şimdi yakında 1.9 olucak herneyse başarılar.
AhmetÇOLAK#7588
Ben 1.8 izni verildi diye belirttim üstte ve kendini bilmez kişiler derken kimi kast ediyorsunuzz acabaÖncelikli güzel bir konu olmuş tabi 1.9 olması ve kendini bilmez insan sayısının cok olmazı bizi üzüyor....
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!