Yeni konu: DeadlyNW - 1.8/1.9/1.10/1.11/1.12 - Factions ve OP-Skyblock AKTİF!! 1 Hafta Herkes VIP

( LOBİ )

( SKYBLOCK )

Açılışa özel, sunucumuza gelen herkese 1 haftalık VIP üyeliği hediye!
Konu tasarımı: @Fradue
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni yeni sürümler çıkıyor, eski sürümlere takılıp yaşlanmak uygun olmazdı :)1.8 olsaymış iyi olurmuş
1.8 olsaymış iyi olurmuş
Teşekkürler ama 1.8 eskıyor artık nedenı yenı surumler cıkmaya basladıgı ıcınSunucu Görsellerini Ve Konu Tasarımını Beğendim Açıkcası +1.9 Olması Saçma Olmuş 1.8 Daha Güzel Olabilirdi. Ve 1 Haftalık VİP Olayı Benim İçin Oyuncu Çekebilmeye Giriyor Başarılar.
Çok tesekkurler[DOUBLEPOST=1517150577,1517150433][/DOUBLEPOST]1.8 olsaydı keske 1.9 u kullanan yeni oyuncular genelde (yasları kucuk olanlar) 1.8 olmadıgı için gelemiycem ama resimler bakarak gayet basarili bir sunucuya benziyor :)
Teşekkürler ama 1.8 eskıyor artık nedenı yenı surumler cıkmaya basladıgı ıcınSunucu Görsellerini Ve Konu Tasarımını Beğendim Açıkcası +1.9 Olması Saçma Olmuş 1.8 Daha Güzel Olabilirdi. Ve 1 Haftalık VİP Olayı Benim İçin Oyuncu Çekebilmeye Giriyor Başarılar.
Çok tesekkurler1.8 olsaydı keske 1.9 u kullanan yeni oyuncular genelde (yasları kucuk olanlar) 1.8 olmadıgı için gelemiycem ama resimler bakarak gayet basarili bir sunucuya benziyor :)
Haritaların bitmesini beklıyorum sımdılık oyle malesef tekrar konu acıcaz zatenSkyblock ile lobi haritası alıntı olmasaydı ayrı bir güzellik katacaktı fakat, 1.9 yapmanız güzel olmuş başarılar
Yeni bir sürüme geçmenin neresi saçma? Bence sizler yeni sürüme geçmelisiniz. Sonuçta yeni özellikler daha iyi bir oyun keyfine yol açıyor.Sunucu Görsellerini Ve Konu Tasarımını Beğendim Açıkcası +1.9 Olması Saçma Olmuş 1.8 Daha Güzel Olabilirdi. Ve 1 Haftalık VİP Olayı Benim İçin Oyuncu Çekebilmeye Giriyor Başarılar.
Konu tasarımınızı beğendim. Başarılar dilerim.
Konu tasarımı ve sunucu başarılı.