DarelRealese #1881 Dead Hunter#0001 Dolandırıcılığı Dikkat edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D O L A N D I R I L D I N!
Malesef ben bu işin içinde olduğum için kimden alacağımı kimden almayacağımı bilirim zaten tam okursanız parayı alsaydı bu kadar köpüreceğini sanmıyorum :D D:

Malesef ben bu işin içinde olduğum için kimden alacağımı kimden almayacağımı bilirim zaten tam okursanız parayı alsaydı bu kadar köpüreceğini sanmıyorum :D D:
Parayı alsa bile küfür eder engeller ? Yaşı daha 11 12 olan bu kardeşimiz küfür ile doğmuş

Parayı alsa bile küfür eder engeller ? Yaşı daha 11 12 olan bu kardeşimiz küfür ile doğmuş
Sesli de konuşamadığından anladım zaten ilk başta konuşmak istedi ama sesi duyduktan sonra mik bozuk demeye başladı :D

Gülünç. Yıl 2020 ve kendini hâlâ dolandırıcılık işleriyle meşgül eden kişiler var. Saydığı takımlar demek ki bir üye değil sahtekâr saklıyorlarmış. İnsanlar her yıl değişiyor ama dolandırıcılar bir türlü taktik değiştiremiyor.

Gülünç. Yıl 2020 ve kendini hâlâ dolandırıcılık işleriyle meşgül eden kişiler var. Saydığı takımlar demek ki bir üye değil sahtekâr saklıyorlarmış. İnsanlar her yıl değişiyor ama dolandırıcılar bir türlü taktik değiştiremiyor.
Bunlar bizim gibi işini doğru yapanlardan daha çok kazanıyor maalesef :/
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şahıs discordda ismini değiştirmiş yeni ismi: DarelRealese#0001

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl