Çözüldü CraftRoyal Yetkilileri Pis Ağız / Saldırma ve ailevi tehtidler / panelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vearthx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Değerli topluluk üyelerimiz,​

MC-TR üzerinde yayımlanan bir konu aracılığıyla CraftRoyal markamız ve yetkililerimiz hakkında gerçeğe aykırı, iftira niteliğinde ve yanıltıcı ifadeler paylaşılmıştır.
Bahsi geçen içerik, iki birey arasında Discord üzerinden gerçekleşen kişisel bir tartışmanın çarpıtılarak kamuya taşınması sonucu ortaya çıkmıştır.

CraftRoyal markası, TUUR Yüksek Teknoloji LTD. ŞTİ. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, ilgili paylaşımda bahsi geçen ifadelerin şirketimizin veya ekibimizin resmî görüşünü temsil etmediğini önemle belirtiriz.

Ayrıca, paylaşımda özel yazışmaların izinsiz biçimde ifşa edilmesi ve kurumsal itibarımıza zarar verici nitelikteki iddiaların yer alması nedeniyle,
5651 sayılı Kanun’un 9. maddesi kapsamında içeriğin yayından kaldırılması için gerekli yasal başvuru yapılmıştır.

Topluluğumuza açık çağrımızdır:
CraftRoyal olarak bizler, her zaman saygı, dürüstlük ve topluluk bilinci çerçevesinde hareket ediyoruz.
Kişisel anlaşmazlıkların markamızla ilişkilendirilmesi, sadece emeği geçen ekibimize değil, siz değerli oyuncularımıza da haksızlıktır.

Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yasal sürecin sonucu sizlerle şeffaf şekilde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi
al kendini git burdan kardeşim emre tekin falan yazıyor tuurpos'da bana alt kuruşulu olduğunu kanıtla, belgeni levhanı markanı tescilini her şeyini yolla sana tamam diyeceğim birde utanmadan şurda faaliyet gösteriyor asdflnasldfnasldf

not discord dmden yazdıklarımı al oku dava dosyana koy aslan kardeşim benim sen hiç bir b.. yapamazsın :D

1761893134717.webp

olayın aynısı asdasdasdasd

Gelişmemiş toplum, geliştireni de yok firmasının sahibine yazıyorum benle ne alakası var diyor ahahaha

1761905951133.webp

1761905971361.webp

Sayın @lwur

Her ne kadar konunun içeriğini son derece gereksiz bulsak da, paylaşımınıza ilişkin olarak açıklama yapma gereği doğmuştur.

Paylaştığınız ilk görselde firmamızın ismi yer almaktadır. Ancak söz konusu konu ve paylaşımla firmamızın hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır.

Firmamızın adı ve itibarıyla ilişkilendirilemeyecek bu tür bir paylaşımın, herkese açık bir platformda yer alması doğru değildir. Bu nedenle, ilgili görselin paylaşımınızdan kaldırılmasını rica ederiz.

Kadir ile aranızdaki meseleyi, iki olgun birey olarak kendi aranızda ve karşılıklı anlayış çerçevesinde çözmenizin en doğru yaklaşım olacağını düşünüyoruz.

Saygılarımızla,

Sayın @lwur

Her ne kadar konunun içeriğini son derece gereksiz bulsak da, paylaşımınıza ilişkin olarak açıklama yapma gereği doğmuştur.

Paylaştığınız ilk görselde firmamızın ismi yer almaktadır. Ancak söz konusu konu ve paylaşımla firmamızın hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır.

Firmamızın adı ve itibarıyla ilişkilendirilemeyecek bu tür bir paylaşımın, herkese açık bir platformda yer alması doğru değildir. Bu nedenle, ilgili görselin paylaşımınızdan kaldırılmasını rica ederiz.

Kadir ile aranızdaki meseleyi, iki olgun birey olarak kendi aranızda ve karşılıklı anlayış çerçevesinde çözmenizin en doğru yaklaşım olacağını düşünüyoruz.

Saygılarımızla,
Abicim sıkıntı galiba bizlerde sizde değil haklısınız, ekibinizden kim ne yaparsa yapsın sunucularda ne olursa olsun bizle bir alakası yoktur ilişkilendiremezsiniz diyorsunuz herkese. Bilmiyorum bu şahıs bir şeylerin sahibimi yoksa çalışanımı farzedelim ki bu kişi çalışanınız;
İnsanlara davranışına, tehditlerine göz korkutma şekline bir bakar mısınız? Hala dönüp nasıl *paylaşımla firmamızın hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır* diyebiliyorsunuz siz? Ekibinizdeki adamı uyaracağınıza gelip burda delil sunan arkadaşlardan silmesini rica ediyorsunuz. Herkesin gözü önünde bu adam bu kişilere bir özür borçlu. Ya ekibinizle ilişiğini keseceksiniz, yada gelecek burda yaptıkları için özür dileyecek ve tekrarı olmayacağını dile getirecek. Eğer sizin ekibinizde böyle bir teditci şantajcı çalışıyor ise en büyük suçlusu sizsiniz. Bunu yapan adamdan dahada suçlusunuz, böyle insanları topluma kazandırıyorsunuz kendi aranıza alarak. Gerekeni siz yaptığınızda burdanda bir açıklama yaptığınızda zaten konu silinecektir. Hatanızı düzeltmek yerine hala başka şeylerle ilişkilendirmeyi kesin artık.

Kişisel verileri firma sayesinde elde edip tehdit ve şantaj yapmak... Yazık, hostinglere de güven kalmamış. Yılların firması batihosttan böyle bir şey görmek gerçekten rezil bir durum. Gerekli yaptırımların uygulanması gerektiği yerde bu şekilde bir açıklama yapıp örtbas etmeye çalışmak...

Merhaba @Graydeth

Kadir’in firmamız ile olan iş ilişkisi, kendi isteği doğrultusunda bir süre önce sonlandırılmıştır. Arkadaşlığımız, dostluğumuz devam etmektedir. Sizinle olan ilişkilerini kontrol etmediğimiz gibi hiç bir arkadaşıyla, ilişkisiyle, günlük durumuyla, piskolosiyle ilgilenmiyoruz. Sadece Kadir için geçerli değil, hiç bir iş arkadaşımızın bu gibi durumlarıyla da ilgilenmiyoruz.

Discord sunucumuzda yer alan rolü ise yalnızca düzenin ve sistemin devamlılığını sağlamak amacıyla bizimle olan gönül bağı aktif tutulmuştur. Tutulacaktır.

Eğer kendisi hâlen aktif bir çalışan olsaydı bile bu durum bizi ilgilendirmezdi. Kendi açtığı sunucuda, parasını ödediği sunucuda yaptıkları bizi ilgilendirmez, bu aşamada bize sadece sunucu barındıran firmayız.

Dolayısıyla, firmamızla hiçbir bağlantısı olmayan kişilerin özel hayatlarına müdahale etmemiz hem etik hem de yasal olarak mümkün değildir. Bizi de ilgilendirmez.

Ek olarak @Velvexa Kadir’in sistem yetkisi bulunmamaktadır. Bu tür şeyler söz konusu bile olamaz.

Merhaba @Graydeth

Kadir’in firmamız ile olan iş ilişkisi, kendi isteği doğrultusunda bir süre önce sonlandırılmıştır. Arkadaşlığımız, dostluğumuz devam etmektedir. Sizinle olan ilişkilerini kontrol etmediğimiz gibi hiç bir arkadaşıyla, ilişkisiyle, günlük durumuyla, piskolosiyle ilgilenmiyoruz. Sadece Kadir için geçerli değil, hiç bir iş arkadaşımızın bu gibi durumlarıyla da ilgilenmiyoruz.

Discord sunucumuzda yer alan rolü ise yalnızca düzenin ve sistemin devamlılığını sağlamak amacıyla bizimle olan gönül bağı aktif tutulmuştur. Tutulacaktır.

Eğer kendisi hâlen aktif bir çalışan olsaydı bile bu durum bizi ilgilendirmezdi. Kendi açtığı sunucuda, parasını ödediği sunucuda yaptıkları bizi ilgilendirmez, bu aşamada bize sadece sunucu barındıran firmayız.

Dolayısıyla, firmamızla hiçbir bağlantısı olmayan kişilerin özel hayatlarına müdahale etmemiz hem etik hem de yasal olarak mümkün değildir. Bizi de ilgilendirmez.

Ek olarak @Velvexa Kadir’in sistem yetkisi bulunmamaktadır. Bu tür şeyler söz konusu bile olamaz.
Hocam, çok basit değil mi? Genelde böyle sorunlar yaşandığında, kısa bir süre önce nedense kendisiyle ilişiğiniz sonlandırılmış oluyor. Fakat bir yerlere girdiğimizde yetkili olarak görüyoruz. 31.10.2025 tarihinde saat 14:49’da sunucunuza baktığımda, Kadir isimli arkadaşınızın yetkiliniz olarak gözüktüğünü gördüm. Bu şahıs, sizlerin sunucusunda yetkili iken böyle kişileri tehdit edip şantaj yapıyorsa, uyarmak boynunuzun borcudur. Bu şahıs sizin Discord’unuzda stajyer, destek yetkilisi veya herhangi bir alt yetkili değil. En üstte ve sizdede bulunan BATİHOST YÖNETİCİ rolüne sahiptir. Bu rolle birlikte yine sizin inkâr ettiğiniz “Kadir’in sistem yetkisi bulunmamaktadır.” cümleniz de bizce yalandır. Bu şahıs böyle insanların telefon numaralarından tehditler edip millete şantaj yapıyorsa, yarın hostinginizde kavga ettiği kişilere de yapmayacağı meçhuldür. Hâlâ olanlarla ilişkinizin olmamasını söylemek yerine, herkesin içini rahatlatacak ve bu duruma maruz kalan kişilerin gönüllerinin alınacağı bir işlem yapmanız gerekmektedir. Siz ne kadar “Bu olay bizi ilgilendirmez.” deseniz de, şu anda olduğu gibi bu olaylar yaşanmaya devam ettiği sürece yeniden sizlerin adına leke gelecektir. Burada şikayetçi olan kişilere “Yapmayın, etmeyin, bizi ilgilendirmez.” demek yerine, orta yolu bulmaya ne dersiniz?

Son düzenleme:
Sayın @lwur

Saygılarımızla,
Bireysel bir tartışmaysa neden CraftRoyal discordunda 2 farklı CraftRoyal yöneticisi tarafından tehdit ediliyorum? Ettiği kişisel küfürler umrumda bile değil. Bana oradan çıkıp ailen ile uğraşırım, telefon numaranı adresını ben bulurum, Arkadaşlarını tembih et bana numaralarını vermesinler. Bunları söyleyen kişi CraftRoyal discord sunucusunda bir yönetici. Öğreniyorumki Batihost üzerinde de yönetim ekibindeymiş. Mükemmel bir yönetim ekibi sergiliyorsunuz tebrik ederim.

1761914020700.webp

Konuyu nasıl kurtarırım diye 40 takla atarken bile arkadaşınız bunu yazıyor savunma olarak. "Kendisi bile atmamış olabilir". Kuzenim yazdı komutanım dalgasına dönmeye başladı bu konu iyice. Lekeyse leke yediğiniz haltları tüm herkes burada görecek.

Bütün herkes üstünüze gelince ve CraftRoyal ismi de kötülenmeye başlayınca nasıl 40 farklı yalan ortaya sunulmaya başladı görüyoruz.

Son düzenleme:
Merhaba @Graydeth

Merhaba EmreCN,

Ekibimden birisiyle birisinin kişisel muhabbetine asla ve asla karışmam doğrudur, sizin yaptığınız da doğrudur. İş ilişkimiz sonlandırıldığını belirtip arkadaşın Discord sunucunuzda YÖNETİCİ rolüne hala sahip olması ayrı bir garip.

WhatsApp'dan yazma amacım, sinirli ve şaşkın durumdayken eskiden saygı duyduğum "Erkan" abinin nasıl böyle insanları yanında tutuyor? Düşüncesiydi ancak yazınca anladım ki gayet normalmiş. Herkese açık bir platform, firmamızın bilgileri yer alıyor diye kaldırır mısınız demişsiniz. Discord sunucunuzu kapatabilirsiniz, batihost sunucusunda olan rolünü alıp ss attım.

Ha bu arada arkadaş sanırım panelci falan ama telefon numaramı arayacak vasfı yok, adresime gelecek cesareti yok, bana zarar verebilecek hiç bir şeyi yok. Kendisi egoist(bence), büyük ihtimal akıl sağlığı bozuk olan birisi(düşüncem, eleştiri). Burda sizin FİRMANIZI, ŞİRKETİNİZİ, SATIŞ YAPTIĞINIZ PLATFORM'da bu arkadaş yetkiliyse ve o arkadaşa BATİHOST YETKİLİSİ gözüyle bakılıyorsa olaya müdahale etmeniz gerekir.

Çünkü şahsen bu arkadaşın BATİHOST YÖNETİCİ rolüne sahip olduğu için benim bilgilerime usülsüz erişip işlem yapabileceğini düşünüyorum. Kalkıp her ne kadar yapmaz, yapamaz, şöyle yaparız böyle olur deseniz bile sonuçta bir DÜŞÜNCE olduğu için insanda şüphe oluyor :)) Daha dikkatli hocam lütfeen.

Konu ile ilgili olarak karşılıklı yazışmalar son bulmuş olup son durum yönetim tarafından incelenmektedir. Alınan karar kısa bir süre sonra açıklanacaktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.​

Tekrardan Merhabalar

Yönetim ekibi olarak konuyu, iletilen ekran görüntülerini ve gruptaki yazışmaları incelemiş bulunmaktayız. Bahsi geçen konuşmalar Craftroyal resmi discordunda destek talebi üzerinden konuşulmuştur ve tehtid ve küfür gibi davranışları sergileyen kişiler bu süre zarfında Craftroyal sunucusunu temsil eden yöneticilerdir. Ekran görüntülerinde gözüktüğü gibi 2 ayrı yönetici tarafından ailevi ve saldırı tehtidleri edildiği açıkça görülmektedir. Dün yapılan konuşmalarda kişinin işine son verildiği belirtilmiş fakat görüldüğü kadarıyla yetki alınma işlemi bugün yapılmıştır. Edilen küfürler forum kara liste ilgi alanına girmediği için küfürler ile ilgili bir işlem yapılmayacaktır. Konuda bahsi geçen hosting firması ile konunun herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Alınan Karar:
Craftroyal sunucusu forumdan 6 ay süreyle yasaklanmış olup sunucu tanıtım konularının kaldırılmasına karar verilmiştir.

Kara liste konusu 24 saat içerisinde çözülenler kategorisine taşınacaktır.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl