- Elmaslar
- 777
- Discord İzni

al kendini git burdan kardeşim emre tekin falan yazıyor tuurpos'da bana alt kuruşulu olduğunu kanıtla, belgeni levhanı markanı tescilini her şeyini yolla sana tamam diyeceğim birde utanmadan şurda faaliyet gösteriyor asdflnasldfnasldfDeğerli topluluk üyelerimiz,
MC-TR üzerinde yayımlanan bir konu aracılığıyla CraftRoyal markamız ve yetkililerimiz hakkında gerçeğe aykırı, iftira niteliğinde ve yanıltıcı ifadeler paylaşılmıştır.
Bahsi geçen içerik, iki birey arasında Discord üzerinden gerçekleşen kişisel bir tartışmanın çarpıtılarak kamuya taşınması sonucu ortaya çıkmıştır.
CraftRoyal markası, TUUR Yüksek Teknoloji LTD. ŞTİ. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, ilgili paylaşımda bahsi geçen ifadelerin şirketimizin veya ekibimizin resmî görüşünü temsil etmediğini önemle belirtiriz.
Ayrıca, paylaşımda özel yazışmaların izinsiz biçimde ifşa edilmesi ve kurumsal itibarımıza zarar verici nitelikteki iddiaların yer alması nedeniyle,
5651 sayılı Kanun’un 9. maddesi kapsamında içeriğin yayından kaldırılması için gerekli yasal başvuru yapılmıştır.
Topluluğumuza açık çağrımızdır:
CraftRoyal olarak bizler, her zaman saygı, dürüstlük ve topluluk bilinci çerçevesinde hareket ediyoruz.
Kişisel anlaşmazlıkların markamızla ilişkilendirilmesi, sadece emeği geçen ekibimize değil, siz değerli oyuncularımıza da haksızlıktır.
Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yasal sürecin sonucu sizlerle şeffaf şekilde paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi
not discord dmden yazdıklarımı al oku dava dosyana koy aslan kardeşim benim sen hiç bir b.. yapamazsın :D