Tanıtım CraftRise VE SonOyuncu Anti Hile Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KFKCHEATS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
KFK

Discord:

KFKCoder#5693

Bugün Sizlere CraftRise Ve SonOyuncudaki Anti Hile Pluginine Benzer Bir Plugin
Plugin Bir Bugdan yararlanmaktadır 1.8 - 1.8.9 sürümleri arasında çalışmaktadır
yakında oyun içi koruma eklenicektir iyi forumlar dilerim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugin test edilmiştir test fotoğrafı aşşağıda linkte
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güncelleme V1.3.2
AntiError Modu Eklendi Bu Mod Açıkken BlackList Ve AntiCheat(Diğer Configleri Dahil Örnek AntiCheat_KillAura) Ve Language Dışında Tüm Configleriniz Etkisiz Olur Bu Olayı Diyelimki yanlış sembol vb kullandınız ve anlamadınız plugin bundan dolayı hata verdi ozaman kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Bugün Sizlere CraftRise Ve SonOyuncudaki Anti Hile Pluginine Benzer Bir Plugin
Plugin Bir Bugdan yararlanmaktadır 1.8 - 1.8.9 sürümleri arasında çalışmaktadır
yakında oyun içi koruma eklenicektir iyi forumlar dilerim
Pluginin tam olarak mantığı nedir nasıl çalışır anlatırmısın?

Pluginin tam olarak mantığı nedir nasıl çalışır anlatırmısın?
Tabikide Plugin minecrafttaki bir packet bugı sayesinde .minecraft klasöründe dosya işlemleri yapabilmektedir ResourcePack Varmı diye bakar ona göre kod işler isterseniz özelden örnek kod atabilirim Ve Yorumunuz İçin Teşekkür Eder İyi Forumlar Dilerim

CraftRise nin plugini yokki ?
Huzini bile hile açılıyor Craft Rise de ve hiç bir sıkıntı çıkmıyor craft rise'a benzer bir korumasa işe yaramaz :'D:'D:'D

Bahsi geçen eklenti açık kaynak olarak paylaşılan başarılı bir geliştiricinin eklentisidir. Söylendiği gibi bir "packet bugu" vs değildir. 1.8 sürümünde yararlanılan exploit kullanılarak minecraft dizinini kontrol eder. Arkadaş sadece birebir kopyalamış ve sahiplenmiş.

Bahsi geçen eklenti açık kaynak olarak paylaşılan başarılı bir geliştiricinin eklentisidir. Söylendiği gibi bir "packet bugu" vs değildir. 1.8 sürümünde yararlanılan exploit kullanılarak minecraft dizinini kontrol eder. Arkadaş sadece birebir kopyalamış ve sahiplenmiş.
Merhabalar Plugini Ben Yaptım Demedim Sadece Javaya Çevirdim Biraz Değiştirdim Ve Paylaştım Ve Packet Olayı Var Kodları İncelemedin Galiba ? Ve Neden Açık Kaynak Olarak Paylaşıldığını Biliyormusun ? Biz alalım geliştirelim Yararlanalım Diye

Evet üstüne kendi isminle benim diye paylaş diye

ModChecker aynı işlevi görüyor zaten?

ModChecker ile aynı değil mi

Sonoyuncu kendi geliştirdiği bir controllauncher kullanmakta ve oyun içinde aac plugininden yararlanmaktadır.

Sonoyuncunun böyle bir plugine ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum ?​

Hey hey hey dostum lanet olsun konuyu gördüm heycanlandım ama sen bana 1.8 dedin. 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 yok mu yahu? :D

ModChecker ile farkı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl