propiece02
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Propiece02
Discord:
Ba.tuhan
- Minecraft Sunucu Adresi
- oyna.craftlumi.com.tr
- Sunucu Sürümü
- 1.20.1 ve üzeri
- Sunucu Slotu
- 100
- Sunucu Türü
- towny trapppvp
- Zorluk Seviyesi
- zor
Herkese selam MCTR ailesi!
Bugün sizlere yeni açılmış Towny sunucumuz CraftLumi'yi tanıtacağım.
Sunucumuz klasik Towny sunucularından biraz daha farklı. Oyuncuların kasabalarını geliştirirken kullanabilecekleri Çiftçi Sistemi, kapsamlı bir İşçi Sistemi, tamamen geliştirmeye dayalı Para Jeneratörü Sistemi ve ayrıca eğlenceyi artıran Rulet Sistemi bulunuyor.
İşçi Sistemimiz
Sunucumuzda farklı görevlerde çalışan birçok işçi bulunuyor:
• Madenci
• Oduncu
• Balıkçı
• Toplayıcı
• Üretici
• Avcı
• Satıcı
Bu işçiler sayesinde kasabanızı geliştirirken birçok işi otomatik hale getirebilir ve kendi ekonominizi oluşturabilirsiniz.
Özel Çiftçi Sistemimiz
Çiftçi sistemimiz tamamen kendi yapımımızdır.
Çiftçiyi hangi kasaba veya ulus üzerinden satın alırsanız, çiftçi o bölgede çalışmaya başlar.
Çiftçinin kendine ait:
• Seviye sistemi
• Ürün deposu
• Geliştirme sistemi
bulunmaktadır.
Seviye yükseldikçe çiftçinin performansını geliştirebilir, hasat kapasitesini ve deposunu 2 kat artacak şekilde yükseltebilirsiniz.
Claim Deposu
Sunucumuzda ayrıca özel bir claim depo sistemi bulunmaktadır.
Kasabanızın claim alanı içerisinde yere düşen veya oyuncular tarafından yere atılan eşyalar otomatik olarak bu depoya aktarılır.
Böylece yerde kalan önemli eşyaların silinmesinin önüne geçilmiş olur.
Depoya ulaşmak için:
/depo
komutunu kullanabilirsiniz.
Gelişmiş Para Jeneratörü Sistemi
CraftLumi'de ekonominizi geliştirmenin yollarından biri de tamamen geliştirmeye dayalı Para Jeneratörü Sistemimizdir.
Jeneratör marketine:
/jenerator
komutuyla ulaşabilirsiniz.
Sistemde başlangıç olarak 10 farklı normal jeneratör seviyesi bulunmaktadır.
Jeneratör seviyesi arttıkça:
• Ürettiği para miktarı yükselir
• Üretim süresi kısalır
• Saatlik kazancı artar
• Görünümü ve efektleri gelişir
Jeneratörün üzerine geldiğinizde fiyatı, kaç saniyede ne kadar para ürettiği, saatlik kazancı ve yaklaşık parasını çıkarma süresi gibi bilgileri görebilirsiniz.
Fiziksel Para Banknotları
Jeneratörler parayı direkt hesabınıza eklemek yerine fiziksel para banknotları üretir.
Üretilen banknotlar jeneratörün altından aşağı doğru çıkar ve oyuncular tarafından toplanabilir.
Envanterinizde bulunan jeneratör banknotlarından herhangi birine sağ tıkladığınızda, envanterinizdeki bütün jeneratör banknotlarının değeri otomatik olarak hesaplanır ve tek seferde hesabınıza aktarılır.
Aynı değerde çok fazla banknot yerde biriktiğinde sistem bunları otomatik olarak birleştirir. Böylece gereksiz entity yükü ve görüntü kirliliği azaltılır.
Jeneratör Yükseltme Sistemi
Satın aldığınız jeneratörü ileride çöpe atıp yeniden almak zorunda değilsiniz.
Kendi jeneratörünüze sağ tıklayarak yükseltme menüsünü açabilir ve yalnızca seviyeler arasındaki fiyat farkını ödeyerek bir üst seviyeye geçebilirsiniz.
Jeneratör yükseltildiğinde:
• Toplam üretim miktarı
• Çalışma süresi
• İstatistikleri
• Kendine ait seri numarası
korunmaya devam eder.
Ayrıca başka bir oyuncunun jeneratörünü yükseltmek mümkün değildir. Her jeneratörü yalnızca kendi sahibi yönetebilir.
Özel Prestij Jeneratörleri
• CRAFTLUMI+
• LUMI
• LUMINAS
Bu jeneratörler marketten doğrudan satın alınamaz.
CRAFTLUMI → Turuncu ve sıcak efektler
CRAFTLUMI+ → Turuncu ve altın efektler
LUMI → Cyan ve elektrik efektleri
LUMINAS → Beyaz ve mor özel aura
Bu sayede üst seviye jeneratörler yalnızca daha fazla kazandırmakla kalmaz, görünüş olarak da diğer jeneratörlerden ayrılır.
Jeneratör Network Bonusu
Aynı oyuncuya ait 5 veya daha fazla jeneratör birbirine yakın şekilde yerleştirildiğinde özel Network sistemi devreye girer.
Network aktif olduğunda jeneratörler:
+%3 üretim bonusu
kazanır.
Bu bonus sınırsız şekilde birikmez. Jeneratör sayınız ne kadar artarsa artsın Network bonusu maksimum +%3 olarak uygulanır.
Network aktif olduğunda bu bilgi jeneratör hologramında da gösterilir.
Offline Jeneratör Üretimi
Oyundan çıktığınız zaman jeneratörleriniz fiziksel banknot oluşturmaya devam ederek sunucuyu yormaz.
Sistem çıkış yaptığınız zamanı kaydeder ve tekrar oyuna girdiğinizde jeneratörlerinizin offline kaldığınız sürede üreteceği miktarı otomatik olarak hesaplar.
Offline üretim maksimum:
6 saat
ile sınırlandırılmıştır.
Tekrar sunucuya giriş yaptığınızda hesaplanan offline kazancınız doğrudan hesabınıza aktarılır.
Global Jeneratör Boost Etkinlikleri
Sunucuda zaman zaman bütün oyuncuları kapsayan özel jeneratör boost etkinlikleri düzenlenebilir.
Örneğin x2 Jeneratör Boost aktif olduğunda bütün aktif jeneratörlerin üretim miktarı belirlenen süre boyunca iki katına çıkar.
Boost aktif olduğunda jeneratör hologramlarında:
x2 BOOST
ibaresi görünür.
Global Jeneratör Sıralaması
Oyuncular jeneratör ekonomisinde birbirleriyle yarışabilir.
/jentop
komutuyla sunucuda jeneratörlerden en fazla toplam para üretmiş oyuncuları görebilirsiniz.
Ayrıca:
/jentop generator
komutuyla oyuncular yerine tek bir jeneratörün üretim rekorları görüntülenebilir.
Her jeneratörün kendine ait kalıcı bir seri numarası bulunur. Jeneratörü kırıp başka bir yere taşısanız bile geçmiş üretim bilgileri ve rekoru korunur.
Kişisel Jeneratör İstatistikleri
Kendi jeneratör gelişiminizi:
/jenstats
komutuyla takip edebilirsiniz.
Bu bölümde:
• Toplam yerleştirdiğiniz jeneratör sayısı
• Aktif jeneratör sayınız
• Toplam ürettiğiniz para
• Ulaştığınız en güçlü jeneratör
• Toplam bozdurduğunuz banknot miktarı
• Offline üretimden kazandığınız para
• Üst seviye jeneratörlerden kesilen toplam işletme vergisi
gibi birçok istatistiği görebilirsiniz.
Güvenli Jeneratör Taşıma
Jeneratörünüzün yerini değiştirmek istediğinizde istatistiklerinizi kaybetmezsiniz.
Kendi jeneratörünüze:
Shift + Sol Tık
yaparak jeneratörü güvenli şekilde envanterinize alabilirsiniz.
Jeneratörü başka bir yere koyduğunuzda toplam üretimi, çalışma süresi ve seri numarası kaldığı yerden devam eder.
Canlı Jeneratör Görselleri
Jeneratörler yalnızca para üreten bloklardan oluşmuyor.
Her jeneratörün üzerinde sade bir hologram bulunuyor ve üretim sırasında:
• Seviyeye özel particle efektleri
• Üretim sesleri
• Kazanılan miktarı gösteren +$ animasyonu
• Para banknotu particle efekti
• Jeneratör üzerinde dönen özel item görseli
aktif oluyor.
Böylece büyük bir jeneratör alanı kurduğunuzda gerçekten çalışan bir üretim tesisi görünümü elde edebilirsiniz.
Özel Dünya Haritası
Towny dünyamız standart oluşturulmuş bir Minecraft dünyası değildir.
Sunucumuz Dünya haritası üzerine kurulmuştur ve haritayı sunucuya uygun hale getirmek için tarafımdan özel olarak düzenledim.
Oyuncuların şehirlerini ve kasabalarını daha rahat kurabilmesi için aşırı dağlık bölgeleri yaklaşık %80 oranında azalttım.
Böylece şehir, kasaba, yol ve büyük yapılar için çok daha geniş ve kullanılabilir yerleşim alanları oluşturuldu.
Rulet Sistemi
Sunucumuzda ayrıca eğlence ve şans mekaniklerini artıran Rulet Sistemi de bulunmaktadır.
Oyuncular belirli bir ücret karşılığında rulet çevirebilir ve farklı ödüller kazanabilirler. Bu sistem hem eğlence hem de ekstra kazanç imkânı sunar.
Sunucu Bilgileri
RAM: 24 GB
CPU: 12 çekirdek
Upload / Download: 10.000
Minecraft Sürümü: 1.20.1X
Sunucu IP
oyna.craftlumi.com.tr
Canlı Harita
craftlumi.info:4412
Yeni açılmış bir Towny sunucusunda kendi kasabanızı kurmak, özel sistemleri deneyimlemek, ekonominizi geliştirerek en güçlü jeneratörlere ulaşmak ve CraftLumi'nin gelişimine en başından dahil olmak istiyorsanız sizleri de sunucumuza bekliyoruz.
Şimdi sizleri CraftLumi'den bazı sunucu görselleriyle baş başa bırakıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bugün sizlere yeni açılmış Towny sunucumuz CraftLumi'yi tanıtacağım.
Sunucumuz klasik Towny sunucularından biraz daha farklı. Oyuncuların kasabalarını geliştirirken kullanabilecekleri Çiftçi Sistemi, kapsamlı bir İşçi Sistemi, tamamen geliştirmeye dayalı Para Jeneratörü Sistemi ve ayrıca eğlenceyi artıran Rulet Sistemi bulunuyor.
Sunucumuzda farklı görevlerde çalışan birçok işçi bulunuyor:
• Madenci
• Oduncu
• Balıkçı
• Toplayıcı
• Üretici
• Avcı
• Satıcı
Bu işçiler sayesinde kasabanızı geliştirirken birçok işi otomatik hale getirebilir ve kendi ekonominizi oluşturabilirsiniz.
Çiftçi sistemimiz tamamen kendi yapımımızdır.
Çiftçiyi hangi kasaba veya ulus üzerinden satın alırsanız, çiftçi o bölgede çalışmaya başlar.
Çiftçinin kendine ait:
• Seviye sistemi
• Ürün deposu
• Geliştirme sistemi
bulunmaktadır.
Seviye yükseldikçe çiftçinin performansını geliştirebilir, hasat kapasitesini ve deposunu 2 kat artacak şekilde yükseltebilirsiniz.
Sunucumuzda ayrıca özel bir claim depo sistemi bulunmaktadır.
Kasabanızın claim alanı içerisinde yere düşen veya oyuncular tarafından yere atılan eşyalar otomatik olarak bu depoya aktarılır.
Böylece yerde kalan önemli eşyaların silinmesinin önüne geçilmiş olur.
Depoya ulaşmak için:
/depo
komutunu kullanabilirsiniz.
CraftLumi'de ekonominizi geliştirmenin yollarından biri de tamamen geliştirmeye dayalı Para Jeneratörü Sistemimizdir.
Jeneratör marketine:
/jenerator
komutuyla ulaşabilirsiniz.
Sistemde başlangıç olarak 10 farklı normal jeneratör seviyesi bulunmaktadır.
Jeneratör seviyesi arttıkça:
• Ürettiği para miktarı yükselir
• Üretim süresi kısalır
• Saatlik kazancı artar
• Görünümü ve efektleri gelişir
Jeneratörün üzerine geldiğinizde fiyatı, kaç saniyede ne kadar para ürettiği, saatlik kazancı ve yaklaşık parasını çıkarma süresi gibi bilgileri görebilirsiniz.
Jeneratörler parayı direkt hesabınıza eklemek yerine fiziksel para banknotları üretir.
Üretilen banknotlar jeneratörün altından aşağı doğru çıkar ve oyuncular tarafından toplanabilir.
Envanterinizde bulunan jeneratör banknotlarından herhangi birine sağ tıkladığınızda, envanterinizdeki bütün jeneratör banknotlarının değeri otomatik olarak hesaplanır ve tek seferde hesabınıza aktarılır.
Aynı değerde çok fazla banknot yerde biriktiğinde sistem bunları otomatik olarak birleştirir. Böylece gereksiz entity yükü ve görüntü kirliliği azaltılır.
Satın aldığınız jeneratörü ileride çöpe atıp yeniden almak zorunda değilsiniz.
Kendi jeneratörünüze sağ tıklayarak yükseltme menüsünü açabilir ve yalnızca seviyeler arasındaki fiyat farkını ödeyerek bir üst seviyeye geçebilirsiniz.
Jeneratör yükseltildiğinde:
• Toplam üretim miktarı
• Çalışma süresi
• İstatistikleri
• Kendine ait seri numarası
korunmaya devam eder.
Ayrıca başka bir oyuncunun jeneratörünü yükseltmek mümkün değildir. Her jeneratörü yalnızca kendi sahibi yönetebilir.
- seviyenin ardından CraftLumi'ye özel dört farklı prestij jeneratörü açılır:
• CRAFTLUMI+
• LUMI
• LUMINAS
Bu jeneratörler marketten doğrudan satın alınamaz.
- seviye jeneratörünüzü geliştirmeye devam ederek sırasıyla bu özel jeneratörlere ulaşabilirsiniz.
CRAFTLUMI → Turuncu ve sıcak efektler
CRAFTLUMI+ → Turuncu ve altın efektler
LUMI → Cyan ve elektrik efektleri
LUMINAS → Beyaz ve mor özel aura
Bu sayede üst seviye jeneratörler yalnızca daha fazla kazandırmakla kalmaz, görünüş olarak da diğer jeneratörlerden ayrılır.
Aynı oyuncuya ait 5 veya daha fazla jeneratör birbirine yakın şekilde yerleştirildiğinde özel Network sistemi devreye girer.
Network aktif olduğunda jeneratörler:
+%3 üretim bonusu
kazanır.
Bu bonus sınırsız şekilde birikmez. Jeneratör sayınız ne kadar artarsa artsın Network bonusu maksimum +%3 olarak uygulanır.
Network aktif olduğunda bu bilgi jeneratör hologramında da gösterilir.
Oyundan çıktığınız zaman jeneratörleriniz fiziksel banknot oluşturmaya devam ederek sunucuyu yormaz.
Sistem çıkış yaptığınız zamanı kaydeder ve tekrar oyuna girdiğinizde jeneratörlerinizin offline kaldığınız sürede üreteceği miktarı otomatik olarak hesaplar.
Offline üretim maksimum:
6 saat
ile sınırlandırılmıştır.
Tekrar sunucuya giriş yaptığınızda hesaplanan offline kazancınız doğrudan hesabınıza aktarılır.
Sunucuda zaman zaman bütün oyuncuları kapsayan özel jeneratör boost etkinlikleri düzenlenebilir.
Örneğin x2 Jeneratör Boost aktif olduğunda bütün aktif jeneratörlerin üretim miktarı belirlenen süre boyunca iki katına çıkar.
Boost aktif olduğunda jeneratör hologramlarında:
ibaresi görünür.
Oyuncular jeneratör ekonomisinde birbirleriyle yarışabilir.
/jentop
komutuyla sunucuda jeneratörlerden en fazla toplam para üretmiş oyuncuları görebilirsiniz.
Ayrıca:
/jentop generator
komutuyla oyuncular yerine tek bir jeneratörün üretim rekorları görüntülenebilir.
Her jeneratörün kendine ait kalıcı bir seri numarası bulunur. Jeneratörü kırıp başka bir yere taşısanız bile geçmiş üretim bilgileri ve rekoru korunur.
Kendi jeneratör gelişiminizi:
/jenstats
komutuyla takip edebilirsiniz.
Bu bölümde:
• Toplam yerleştirdiğiniz jeneratör sayısı
• Aktif jeneratör sayınız
• Toplam ürettiğiniz para
• Ulaştığınız en güçlü jeneratör
• Toplam bozdurduğunuz banknot miktarı
• Offline üretimden kazandığınız para
• Üst seviye jeneratörlerden kesilen toplam işletme vergisi
gibi birçok istatistiği görebilirsiniz.
Jeneratörünüzün yerini değiştirmek istediğinizde istatistiklerinizi kaybetmezsiniz.
Kendi jeneratörünüze:
Shift + Sol Tık
yaparak jeneratörü güvenli şekilde envanterinize alabilirsiniz.
Jeneratörü başka bir yere koyduğunuzda toplam üretimi, çalışma süresi ve seri numarası kaldığı yerden devam eder.
Jeneratörler yalnızca para üreten bloklardan oluşmuyor.
Her jeneratörün üzerinde sade bir hologram bulunuyor ve üretim sırasında:
• Seviyeye özel particle efektleri
• Üretim sesleri
• Kazanılan miktarı gösteren +$ animasyonu
• Para banknotu particle efekti
• Jeneratör üzerinde dönen özel item görseli
aktif oluyor.
Böylece büyük bir jeneratör alanı kurduğunuzda gerçekten çalışan bir üretim tesisi görünümü elde edebilirsiniz.
Towny dünyamız standart oluşturulmuş bir Minecraft dünyası değildir.
Sunucumuz Dünya haritası üzerine kurulmuştur ve haritayı sunucuya uygun hale getirmek için tarafımdan özel olarak düzenledim.
Oyuncuların şehirlerini ve kasabalarını daha rahat kurabilmesi için aşırı dağlık bölgeleri yaklaşık %80 oranında azalttım.
Böylece şehir, kasaba, yol ve büyük yapılar için çok daha geniş ve kullanılabilir yerleşim alanları oluşturuldu.
Sunucumuzda ayrıca eğlence ve şans mekaniklerini artıran Rulet Sistemi de bulunmaktadır.
Oyuncular belirli bir ücret karşılığında rulet çevirebilir ve farklı ödüller kazanabilirler. Bu sistem hem eğlence hem de ekstra kazanç imkânı sunar.
RAM: 24 GB
CPU: 12 çekirdek
Upload / Download: 10.000
Minecraft Sürümü: 1.20.1X
oyna.craftlumi.com.tr
craftlumi.info:4412
Yeni açılmış bir Towny sunucusunda kendi kasabanızı kurmak, özel sistemleri deneyimlemek, ekonominizi geliştirerek en güçlü jeneratörlere ulaşmak ve CraftLumi'nin gelişimine en başından dahil olmak istiyorsanız sizleri de sunucumuza bekliyoruz.
Şimdi sizleri CraftLumi'den bazı sunucu görselleriyle baş başa bırakıyorum.