CRAFTLORD - WEB THEME PREVİEW

nereden satın alabiliriz?
Ayrıca hala bazı buglar var ve nedense yapay zeka gibi geldi ya da yapay zekadan yardım alınmış gibi
yapay zekanın bu kadar ileri gidebilceğini düşünmüyorum ama temayı satan kişinin destekleri yetecek vaatleri veriliyorsa neden alınmasın

yapay zekanın bu kadar ileri gidebilceğini düşünmüyorum ama temayı satan kişinin destekleri yetecek vaatleri veriliyorsa neden alınmasın
Temayı aktif olarak neredeyse 10 kişi satın aldı. Ürüne ömür boyu destek ve garanti veriyorum. Hatta çok uçuk olmadığı sürece kişisel değişiklikleri bile ücretsiz şekilde yapıyorum.

Satılan ürün senelerdir piyasada olan LeaderOS'un onayından geçerek satışa sunuluyor, bir yandan da öyle bir garantisi var diyebilirim.

Yapay zeka konusuna gelecek olursam, yapay zekayı uzun süredir bir çok alanda etkili olarak kullanıyorum ve bunu hiç bir zaman saklamadım. Ama bu yapay zekaya gidip "bana leaderos teması yap" dediğim anlamına gelmiyor. 2026 yılında bir çok amele işi diye tabir edebileceğimiz iş var bunlar için yapay zekayı kullanmayan bence taşa tutulmalıdır. (!)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl