CRAFTLORD - WEB THEME PREVİEW

craftlord

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
25

Discord:

craftlordmc

Merhaba,
yakında açılacak olan sunucumuz için geliştirdiğimiz cms teması hakkında yorumlarınızı, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.

Başlıksız-1.webp

Temanın satışı yapılmamaktadır ve @craftlord sunucusuna özel olarak geliştirilmektedir.
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Güzel olmuş elinize sağlık

Güzel duruyor elinize sağlık renk tonlarını sevdim

footer kısmı örnek galiba.

1764791956148.webp

1764792103763.webp

tasarım olarak mükemmel görünüyor ve müşteri yorumlarını okuduğunuzu ve dikkate aldığınızı da gördüm bence en önemli kısımlardan bir taneside bu tekelleşen firmalara iyi bir rakip geliyor :)

Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim, bu işe girerken bir şeylere bağlı kalmamak açısından kendi çabanızla yaptığınız bu site gerçekten baya anlamlı olmuş. Tasarım konusuna eleştiri gelmiş ama ben tasarıma değilde altındaki emeğe çalışmaya saygı duydum. Tasarım yarın değiştirilebilir ama önemli olan nasıl değiştirildiğini bilmek ve yapmak. Siz bunu başarmışsınız tebrik ederim 🥳 darısı bana inşallah.

Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim, bu işe girerken bir şeylere bağlı kalmamak açısından kendi çabanızla yaptığınız bu site gerçekten baya anlamlı olmuş. Tasarım konusuna eleştiri gelmiş ama ben tasarıma değilde altındaki emeğe çalışmaya saygı duydum. Tasarım yarın değiştirilebilir ama önemli olan nasıl değiştirildiğini bilmek ve yapmak. Siz bunu başarmışsınız tebrik ederim 🥳 darısı bana inşallah.
Elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim!
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. ^^

Detaylı tanıtım videosu:

Detaylı tanıtım videosu:

Güzel bir tema olmuş, eline sağlık.

Türkiye piyasasında Origin Realms’ten ilham alarak LeaderOS üzerine bu tarz bir temayı ilk kez ben ve Emre adlı arkadaşım 2023 yılında kodlamıştık.Aradan yıllar geçti; o zaman da bizi topa tutan bu Türk oyun sistemindeki arkadaşlar, bugün de heves kırmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.

Güzel olmuş renk tonları güzel.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. ^^
Tema tasarımı vb. güzel tema zaten çok güzel fakat bu sayfalar boş çıkıyor:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
buraları düzeltirseniz güzel olur, başarılar!

Tema satışa çıkarılmıştır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl