Apcu
minefox.net/discord
Forum Geliştiricisi
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
- Elmaslar
- 325
- Discord İzni

- Minecraft
- Apcu0
Discord:
apcu
Selamlar! Ben Minefox Studio'nun kurucusu Apcu. LeaderOS yazılımı için geliştirdiğimiz Medieval teması, CrafterCMS sahibi tarafından kopyalandı ve kendi yazılımlarının tema mağazasına koyuldu. Bu durumu 31.07.2026 tarihinde bir kullanıcının Discord üzerinden bize ulaşması ile fark ettik ve CrafterCMS Discord sunucusunda talep oluşturup platformun sahibi ile iletişime geçtik. Talebin en başında temanın 3. bir kişi tarafından mı yapıldığını yoksa kendilerinin mi yaptığını sorduğumuzda kendisinin yaptığını belirtti. Ardından kopyalama yaptığını reddetti. En sonunda temayı kaldırmak yerine "sizin için ne yapabilirim" gibi garip bir soru yöneltti, biz de "en ufak benzerlik olmayacak şekilde revize edilsin" cevabını verdik. Kara liste konusunu o zaman da açabilirdik ancak uğraşmak istemediğim için açmamıştım, şuan hala göz göre göre temayı kaldırmadığı/revize etmediği için bu kara listeyi açma kararı aldık. Aşağıda temanın benzerlik görsellerini ve talep görüşmelerini aktarıyorum.
Bu arada arkadaş temanın demo sayfasında güncel olarak yazıları biraz değiştirmiş ancak tanıtım yaptığı MC-TR konusunun cover görselinde hala bizim temamızın hero kısmında bulunan "Krallığın Kaderi Senin Elinde" ve "Krallık sularına katılan her gezginin hikayesi burada başlar. Loncanı kur, pazarını büyüt ve adını tarihin tozlu sayfalarına altın harflerle yazdır." yazıları bulunuyor. Ki yazı haricinde de destekçilerimiz, cta kısımlarının dizaynı bizim medieval temamızınki ile aynı.
Bu arada arkadaş temanın demo sayfasında güncel olarak yazıları biraz değiştirmiş ancak tanıtım yaptığı MC-TR konusunun cover görselinde hala bizim temamızın hero kısmında bulunan "Krallığın Kaderi Senin Elinde" ve "Krallık sularına katılan her gezginin hikayesi burada başlar. Loncanı kur, pazarını büyüt ve adını tarihin tozlu sayfalarına altın harflerle yazdır." yazıları bulunuyor. Ki yazı haricinde de destekçilerimiz, cta kısımlarının dizaynı bizim medieval temamızınki ile aynı.