TheBrain
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- HyrPower
Discord:
tokurfuat#7581
tokurfuat#7581
tokurfuat#7581
java -versionBaslat.bat kodunu atar mısın?
tokurfuat#7581
ne yazık ki "stopping" dediKod:java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true PAUSE
BlackKpoT#3087
ne yazık ki "stopping" dedi
@echo off
java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
atomickill7
CraftBukkit sandığınız kadar tarihi geçik değil. Belirli ayarlamalar sonrasında daha işlevli hale gelebiliyor.Neden craftbukkit kullanıyorsun? Tarihi geçti artıksana uygun olan sürümü yükle emin ol taş çıkartmaz. Ben yıllardır spigot kullanıyorum senin için kodu da atayım. İndirdiğin spigotun adını spigot olarak değiştirmeyi unutma...Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Kod:@echo off java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
Optimizasyonlar spigotta daha iyi tps vs.CraftBukkit sandığınız kadar tarihi geçik değil. Belirli ayarlamalar sonrasında daha işlevli hale gelebiliyor.
tokurfuat#7581
Maalesef .bat dosyası hemen açılıp kapanıyorNeden craftbukkit kullanıyorsun? Tarihi geçti artıksana uygun olan sürümü yükle emin ol taş çıkartmaz. Ben yıllardır spigot kullanıyorum senin için kodu da atayım. İndirdiğin spigotun adını spigot olarak değiştirmeyi unutma...Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Kod:@echo off java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
tokurfuat#7581
64 bitBilgisayarın 32 bit mi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!