CraftBukkit İçin start.bat Kodu Lazım Acil Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheBrain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheBrain

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
HyrPower

Discord:

tokurfuat#7581

Arkadaşlar forumda yeniyim craftbukkit için start.bat kodu lazım win10 64 bit bir kaç kod buldum "Unable To Acces" hatası veriyor siz hem kod hemde hatayı geçirmeme yardım edermisiniz şimdiden yardım edenlere teşekkürler

Baslat.bat kodunu atar mısın?

Kod:
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE

ne yazık ki "stopping" dedi
Neden craftbukkit kullanıyorsun? Tarihi geçti artık
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sana uygun olan sürümü yükle emin ol taş çıkartmaz. Ben yıllardır spigot kullanıyorum senin için kodu da atayım. İndirdiğin spigotun adını spigot olarak değiştirmeyi unutma...
Kod:
@echo off
java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sana uygun olan sürümü yükle emin ol taş çıkartmaz. Ben yıllardır spigot kullanıyorum senin için kodu da atayım. İndirdiğin spigotun adını spigot olarak değiştirmeyi unutma...
Kod:
@echo off
java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
CraftBukkit sandığınız kadar tarihi geçik değil. Belirli ayarlamalar sonrasında daha işlevli hale gelebiliyor.

Hayır hala düzelmedi bekliyorum

Ama şuan spigotu deniyeceğim

Kod:
@echo off
Maalesef .bat dosyası hemen açılıp kapanıyor

Bilgisayarın 32 bit mi?

Kod:
@echo off
java -Xmx1G -Xms1G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
Dener misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl