Çözüldü Çözemedim lag sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı zamanda, entitylerin gayet normal sayıda. Entity'lik bir sorun yok sunucunda. Bir eklenti bütün sunucuyu yoruyor veya makine leş. Multiverse-core öyle bir eklenti ki içinde yanlış yaptığın en küçük bir hatada tüm dünyaları siler. Ve sürekli silmeye başlar düzenleyene kadar. Dikkatli olmanı öneriyorum o eklenti konusundada.
çok az pay olsada makinemi suçlu hocam. yani ?

Baş belası Orebfuscator eklentisi paketinizde bulunuyor. Detaylı ayar çekilmediği zaman 2 kişide tps'i 3'e düşürebilecek bir eklenti. Paper kullanıyorsunuz alt yapınızı leaf'a geçirmenizi tavsiye ediyorum alt yapınızı leaf'a geçirdiğinizde kullandığınız çoğu xray, optimizasyon eklentisine gerek kalmayacaktır. Bu fork'un içerisinde bütün ayarları bulunuyor. Öncelikle orebfuscator'ü silin ve ardından paper yerine leaf yükleyerek bir test edin. %90 ihtimalle çözülecektir. Daha sonrasında leaf ayarlarınız için oyun modunuzu, emek mi kolay mı olduğunu yazın ona göre leaf ayarları yapalım sizlere.
leaf plugin desteği az değilmi hocam. şuan buradan dönüşü yok. oyuncu sayısı artmaya başlıyacaktır.

Emin ol purpur paper dan daha fazla desteği vardır. İndirirken leaf seçenği yoksa paper yada purpur indir çalışıyor diye biliyorum bende öyle oldu.
leaf plugin desteği az değilmi hocam. şuan buradan dönüşü yok. oyuncu sayısı artmaya başlıyacaktır.

çok az pay olsada makinemi suçlu hocam. yani ?
Çok az pay değil hocam, senin bu kullanımların 2016'dan beri bu piyasadayım +300 oynatırken görmedim. Makine ya gerçekten çok kötü bu ihtimal sadece yada büyük bir alt yapı sorununuz var. Bana detaylı log 1 saatlik spark raporu atarmısınız paper'ı leaf yapıp ve Orebfuscator'ı kaldırarak. Multiverse'ye de kim ne derse desin ellemeyin bir bozarsanız tüm dünyalar geri getirilemez olur. Bu kullanımların normali %0.01 olması gerekir bu sayılarda makinende gayet iyi 15 kişiye göre. başlat.bat kodunda ayrıca çok kötü değiştirmende fayda var.

Leaf'ı bütün eklentiler destekliyor, desteği az felan değil aksine diğerlerinden daha iyi.

Çok az pay değil hocam, senin bu kullanımların 2016'dan beri bu piyasadayım +300 oynatırken görmedim. Makine ya gerçekten çok kötü bu ihtimal sadece yada büyük bir alt yapı sorununuz var. Bana detaylı log 1 saatlik spark raporu atarmısınız paper'ı leaf yapıp ve Orebfuscator'ı kaldırarak. Multiverse'ye de kim ne derse desin ellemeyin bir bozarsanız tüm dünyalar geri getirilemez olur. Bu kullanımların normali %0.01 olması gerekir bu sayılarda makinende gayet iyi 15 kişiye göre. başlat.bat kodunda ayrıca çok kötü değiştirmende fayda var.

Leaf'ı bütün eklentiler destekliyor, desteği az felan değil aksine diğerlerinden daha iyi.
hocam start.bat bir etkenmidir ?
title survival
java -Xmx12G -Xms12G -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.region=EN -jar paper.jar nogui
PAUSE

Bunu kullanıyorum

birazdan sunucyu açıp test edeceğim

java -Xms8192M -Xmx8192M --add-modules=jdk.incubator.vector -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-Daikars.new.flags=true -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -jar server.jar --nogui
Her şey bir etkendir sunucu için, server.jar kısmını leaf yükledikten sonra verdiğiniz isim ile değiştiriniz.

Her şey bir etkendir sunucu için, server.jar kısmını leaf yükledikten sonra verdiğiniz isim ile değiştiriniz.
leaf dan sonra bazı pllerin çalışmama çalışır gibi görünsede bazı eklentileri ayarları bozulma ihtimali varmı.

tüm veriler gitmiş. envanterler claimler

hocam hiçbir sebep yokken dünyalar silinmeye başladı. envoy dünyam artık yok. mv list de unloaded diyor. axenvoy bozuldu. multiversecore-portals bozuldu saçma yerlere atıyor. dünyalarımda unloaded olmuş.
Burada dünyalar gittiyse gayet normaldir envanterlerin ve claimlerin silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl