copy paste soulcraft işine devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesaj yazmaya bile zahmet etmemiş soulcraft hazretleri

Merhabalar

Kişisel hayatımda olan işlerim ve sorunlarım dolayısıyla forum tarafına biraz ara vermiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında kara liste konularını, destek talepleri, denetimler ve diğer planlanan etkinlikler askıya alınmış olup bu durumdan dolayı oluşan mağduriyetten ve sorunlardan dolayı özür dilerim.

Konuda belirtilen bazı durumlara açıklık getireyim. Forum taraflı olarak kara liste konusu sonucu ve kararı kesinleşmeden mevcut olan bir içeriğe doğrudan işlem yapılmamaktadır. Bu durum sadece MC-TR taraflı değil herhangi bir platformda da böyle işlemektedir.

MC-TR Yönetim ve yetkili ekibi taraflı olarak kural ihlalinde bulunan tüm üyelere ayrım gözetmeksizin işlem uygulanmaktadır. Bu durumu ihlal eden yetkili ekip üyesi olduğunu görürseniz forum destek üstünden gerekli kanıtlar ile şikayet edebilirsiniz. Topluluğa açık bir şekilde forum tarafına atılan her türlü iftira, karalama, aşağılayıcı söylem ve içerik forum kuralları kapsamında kaldırılmaktadır ve üyeye gerekli işlem uygulanmaktadır.

@SoulCraftTC konuya davetlisiniz.​
Bence konuya davet edilecek pek bir şey yok, her şey zaten ortada. Adam yapay zekayla tasarımı değiştirip foruma sunuyor ve sizde bunu bile bile hâlâ bekliyorsunuz. Sonuçta reklamı siteye siz koyuyorsunuz ve kaldırmak da sizin elinizde, sizin sitenizde paylaşılıyor bu reklam. Durum bu kadar belliyken reklamı kaldırmak yerine süreci uzatmanız bana pek doğru gelmiyor. Buradaki üyelerin mağdur olmaması sizin kazancınızdan daha önemli olması lazım zaten cevap bile vermedi.

Bence konuya davet edilecek pek bir şey yok, her şey zaten ortada. Adam yapay zekayla tasarımı değiştirip foruma sunuyor ve sizde bunu bile bile hâlâ bekliyorsunuz. Sonuçta reklamı siteye siz koyuyorsunuz ve kaldırmak da sizin elinizde, sizin sitenizde paylaşılıyor bu reklam. Durum bu kadar belliyken reklamı kaldırmak yerine süreci uzatmanız bana pek doğru gelmiyor. Buradaki üyelerin mağdur olmaması sizin kazancınızdan daha önemli olması lazım zaten cevap bile vermedi.
Konu hakkında son kez açıklama yapıyorum. Bir üyeye kara liste açılması halinde uygulanan adımlar iki tarafın forum üstünde iddiaların ve savunmalarının her verilmesi ve ardından detaylı inceleme için discord üstünden yazışmalara devam edilmesidir. Bu yazışmalar sonrasında konu yönetimce karara bağlanır ve gerekli işlemler uygulanır. Bu süre zarfında kesin sonuç ve karar alınmadan hiçbir işlem uygulanamaz. Şikayet edilen kişinin konuya davet edildiği tarih ve saat itibariyle 24 saat içerisinde konuya yazması gerekmektedir. Aksi durumda yapılan ihlal doğrudan kabul edilmiş olup yapılacak yaptırım buna göre şekillenir. Bu adımların atlanması durumunda geçmişte olduğu gibi haksız yapılan işlemler ve yasaklamalar gibi birçok arka plan durumlarının atlanması ve asıl kanıtların yok sayılabilmesi demektir.

Forum yetkili ekibi gönüllü olup satılan reklamlardan veya özel üyelikler den herhangi bir kazancı yoktur.​

duyduk zilin sesini umarım haberim yoktu vırt zırt diyip ne yapacaksanız ondan kaçmasına izin vermezsiniz haberinin olmadığını sanmıyorum

duyduk zilin sesini umarım haberim yoktu vırt zırt diyip ne yapacaksanız ondan kaçmasına izin vermezsiniz haberinin olmadığını sanmıyorum
1784197618548.webp
1784197624704.webp

Bilgilendirmek için yazıyorum, şu benzerliğe sahip ai ile oluşturulan görselde sizin tasarımınızın referans olarak gösterilmesi lazım ki neredeyse bire bir aynısını oluştursun. Hangi niyetle böyle bir şey yapıldı bilmiyoruz belki internette bedava sanmıştır falan bilemeyiz. Şimdiden günahına girmeyelim

Ekli dosyayı görüntüle 291913Ekli dosyayı görüntüle 291914

Bilgilendirmek için yazıyorum, şu benzerliğe sahip ai ile oluşturulan görselde sizin tasarımınızın referans olarak gösterilmesi lazım ki neredeyse bire bir aynısını oluştursun. Hangi niyetle böyle bir şey yapıldı bilmiyoruz belki internette bedava sanmıştır falan bilemeyiz. Şimdiden günahına girmeyelim
maalesef ortada bilinmezlik veya iyi niyet yok.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
web sitesine giderek inceleyebilirsin.

Forum taraflı olarak neden güvensizlik olduğunu anlamış değilim. Forum politikalarını ihlal eden herkese işlem uygulanmakta. Aksi bir durum şuana kadar olmadı. Kişinin konuyu görüp görmemesi taraflı olarak forum yetkili ekibini ve yönetim ekibinin kararını değiştirecek bir durum bulunmamaktadır. Uygulanan işlemler mevcut durumun aksi kanıtlanmadığı sürece kaldırılmaz.

Konu karara bağlanıp en kısa sürede alınan karar açıklanacaktır.​

Son düzenleme:
SoulCraft kurucusuyla iletişime geçtim reklam tasarımının ekipten başka bir üye tarafından yapıldığını söyleyerek özür diledi, iki taraf olarak anlaştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 4

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl