logk_shadow
Bence konuya davet edilecek pek bir şey yok, her şey zaten ortada. Adam yapay zekayla tasarımı değiştirip foruma sunuyor ve sizde bunu bile bile hâlâ bekliyorsunuz. Sonuçta reklamı siteye siz koyuyorsunuz ve kaldırmak da sizin elinizde, sizin sitenizde paylaşılıyor bu reklam. Durum bu kadar belliyken reklamı kaldırmak yerine süreci uzatmanız bana pek doğru gelmiyor. Buradaki üyelerin mağdur olmaması sizin kazancınızdan daha önemli olması lazım zaten cevap bile vermedi.Merhabalar
Kişisel hayatımda olan işlerim ve sorunlarım dolayısıyla forum tarafına biraz ara vermiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında kara liste konularını, destek talepleri, denetimler ve diğer planlanan etkinlikler askıya alınmış olup bu durumdan dolayı oluşan mağduriyetten ve sorunlardan dolayı özür dilerim.
Konuda belirtilen bazı durumlara açıklık getireyim. Forum taraflı olarak kara liste konusu sonucu ve kararı kesinleşmeden mevcut olan bir içeriğe doğrudan işlem yapılmamaktadır. Bu durum sadece MC-TR taraflı değil herhangi bir platformda da böyle işlemektedir.
MC-TR Yönetim ve yetkili ekibi taraflı olarak kural ihlalinde bulunan tüm üyelere ayrım gözetmeksizin işlem uygulanmaktadır. Bu durumu ihlal eden yetkili ekip üyesi olduğunu görürseniz forum destek üstünden gerekli kanıtlar ile şikayet edebilirsiniz. Topluluğa açık bir şekilde forum tarafına atılan her türlü iftira, karalama, aşağılayıcı söylem ve içerik forum kuralları kapsamında kaldırılmaktadır ve üyeye gerekli işlem uygulanmaktadır.
@SoulCraftTC konuya davetlisiniz.

benjamin17
Bence konuya davet edilecek pek bir şey yok, her şey zaten ortada. Adam yapay zekayla tasarımı değiştirip foruma sunuyor ve sizde bunu bile bile hâlâ bekliyorsunuz. Sonuçta reklamı siteye siz koyuyorsunuz ve kaldırmak da sizin elinizde, sizin sitenizde paylaşılıyor bu reklam. Durum bu kadar belliyken reklamı kaldırmak yerine süreci uzatmanız bana pek doğru gelmiyor. Buradaki üyelerin mağdur olmaması sizin kazancınızdan daha önemli olması lazım zaten cevap bile vermedi.
amoreas
duyduk zilin sesini umarım haberim yoktu vırt zırt diyip ne yapacaksanız ondan kaçmasına izin vermezsiniz haberinin olmadığını sanmıyorum
Hademir#1356
maalesef ortada bilinmezlik veya iyi niyet yok.Ekli dosyayı görüntüle 291913Ekli dosyayı görüntüle 291914
Bilgilendirmek için yazıyorum, şu benzerliğe sahip ai ile oluşturulan görselde sizin tasarımınızın referans olarak gösterilmesi lazım ki neredeyse bire bir aynısını oluştursun. Hangi niyetle böyle bir şey yapıldı bilmiyoruz belki internette bedava sanmıştır falan bilemeyiz. Şimdiden günahına girmeyelim

benjamin17
duyduk zilin sesini umarım haberim yoktu vırt zırt diyip ne yapacaksanız ondan kaçmasına izin vermezsiniz haberinin olmadığını sanmıyorum
Hademir#1356
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!