Çözüldü CONSOLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
hata hala devam ediyor. Bu hatayı çözmesek servere sorun yaratırmı ?
Yaratır şimdi sana manyak bir çözüm yolu git bir hostdan sv al :D Bu hata devam ederse özel olarak ben çözücem :D Böyle sorunlar bilgisayara kurulan localhostlarda olabiliyor sen bir makine de dene bakalım aynı hata çıkacak mı

Yaratır şimdi sana manyak bir çözüm yolu git bir hostdan sv al :D Bu hata devam ederse özel olarak ben çözücem Böyle sorunlar bilgisayara kurulan localhostlarda olabiliyor sen bir makine de dene bakalım aynı hata çıkacak mı
artık seneye denicez :D şuan olmaz WAADAdASd ne sorunlar yaratabilir ?

Sorununuz ÇöZüldüyse Bekirtmeyi Unutmayın, Yerkililerden Birini Etiketleyin. @Reaper

Kardeşim İlk Başta "SimpleBroadcast Veya Announcer" Plugininin configini editlerken yanlışlıkla Silmişsin ve sonuçta salisede 1 console a hatayı göstermesi geliyor bendede ilk başta olmuştu ama sonra @EmirReizTR Saolsun Canım Kankam Onun sayesinde öğrendim bu hatanın çözümünü
#IYIFORUMLAR MC-TR Ailesi <3
Sorun Çözüldü İse
@SydeFQ #KonuKilit ^^
düzelmedi.

Plugin Dosyasının Fotoğrafını Atarmısın ?
Çözümü Vardır Kesin Ama Bir at sen yinede
ROJqjY.png

Essentials Hatalı Jarını Değiştirmeni Öneririm[DOUBLEPOST=1506197412,1506197339][/DOUBLEPOST]He Birde Skriptin Jarını değiş ondada Hata var şimdi gördün kusura bakma[DOUBLEPOST=1506197471][/DOUBLEPOST]Yakında Plugin paketi sunucam onu editleyip kullanabilirsin
bana jar olarak skript ve essentials link atarmısın. en az 1 yıldır uğraştığım pl paketi bu. değiştirmeyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl