Alperen Kayaduman44
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
bilmiyorum.Sunucu java 8 mi acaba ?
Son düzenleme:
bilmiyorum.Sunucu java 8 mi acaba ?
Hostun ne acababilmiyorum.
nasıl öğrencem ?
localhost dan bağlanıyom.Hostun ne acaba
localhost dan bağlanıyom.
hata hala devam ediyor. Bu hatayı çözmesek servere sorun yaratırmı ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yaratır şimdi sana manyak bir çözüm yolu git bir hostdan sv al :D Bu hata devam ederse özel olarak ben çözücem :D Böyle sorunlar bilgisayara kurulan localhostlarda olabiliyor sen bir makine de dene bakalım aynı hata çıkacak mıhata hala devam ediyor. Bu hatayı çözmesek servere sorun yaratırmı ?
artık seneye denicez :D şuan olmaz WAADAdASd ne sorunlar yaratabilir ?Yaratır şimdi sana manyak bir çözüm yolu git bir hostdan sv al :D Bu hata devam ederse özel olarak ben çözücem Böyle sorunlar bilgisayara kurulan localhostlarda olabiliyor sen bir makine de dene bakalım aynı hata çıkacak mı
Kullanmadığın süreç sıkıntı yaratmaz gibi bilmiyorum tam :Dartık seneye denicez :D şuan olmaz WAADAdASd ne sorunlar yaratabilir ?
sadece oyuncu hareket edince oluyoKullanmadığın süreç sıkıntı yaratmaz gibi bilmiyorum tam :D
mericbozkurt#2650
düzelmedi.Kardeşim İlk Başta "SimpleBroadcast Veya Announcer" Plugininin configini editlerken yanlışlıkla Silmişsin ve sonuçta salisede 1 console a hatayı göstermesi geliyor bendede ilk başta olmuştu ama sonra @EmirReizTR Saolsun Canım Kankam Onun sayesinde öğrendim bu hatanın çözümünü
#IYIFORUMLAR MC-TR Ailesi <3
Sorun Çözüldü İse @SydeFQ #KonuKilit ^^
Plugin Dosyasının Fotoğrafını Atarmısın ?
Çözümü Vardır Kesin Ama Bir at sen yinede
hareket edince oluyoConsole de görünen sorunu atarmısın ?
bana jar olarak skript ve essentials link atarmısın. en az 1 yıldır uğraştığım pl paketi bu. değiştirmeyeceğim.Essentials Hatalı Jarını Değiştirmeni Öneririm[DOUBLEPOST=1506197412,1506197339][/DOUBLEPOST]He Birde Skriptin Jarını değiş ondada Hata var şimdi gördün kusura bakma[DOUBLEPOST=1506197471][/DOUBLEPOST]Yakında Plugin paketi sunucam onu editleyip kullanabilirsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!