| Emre |#6756
1.8 sürümü eski olduğundan tabiki buglar olacaktır. 1.8 girişlerine açarsanız malesef bunlara katlanmak zorundasınız. Onun dışında crash korumaları kurulu ise çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Arkadaşlar sunucuyu 1.8 X 1.12 yapmak istiyorum fakat 1.8'de çok hile var diyorlar bug olur kasar çöker diyorlar
doğrumu yada bunu kontrol altına alabileceğim birşey varmı ?
AxteriaFX#4649
BloodyX#4069
1.8 versiyonlar evet çok hile var ama minecraft oyuncularının %50 hep hack kullandığı için dediğin doğru ama arkadaşların dediği gibi paketin iyi olursa koruman iyi olursa pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Arkadaşlar sunucuyu 1.8 X 1.12 yapmak istiyorum fakat 1.8'de çok hile var diyorlar bug olur kasar çöker diyorlar
doğrumu yada bunu kontrol altına alabileceğim birşey varmı ?
NoCheatplus Yerine AAC Daha Kaliteli Bazı Sitelerden Ücretsiz Bulabilirsin özelden Eklersen AAC ATABİLİRİM :DNoCheatPlus ve AntiAura plugini ile hile engelleyebilirsin bug yok ama sen bir hata yaparsan tabi ki olabilir onun haricinde Crash korumaları yüklemen gerek CustomPayloadFixer,AntiJigsaw gibi.
BloodyX#4069
Warez cracked pluginlerin %90 trojanlı olduğu için hiç tavsiye etmiyorum zira pc elinizle trojan sokmuş oluyorsunuz bu pc deki dosyaları silmeye kadar gidiyor.NoCheatplus Yerine AAC Daha Kaliteli Bazı Sitelerden Ücretsiz Bulabilirsin özelden Eklersen AAC ATABİLİRİM :D
Şuana Kadar Öyle Bir Sıkıntı Çekmedim Sorun Olmuyor Saten Java kodlarının İçine Bakınca Trojen olmadıgını görebilirsinizWarez cracked pluginlerin %90 trojanlı olduğu için hiç tavsiye etmiyorum zira pc elinizle trojan sokmuş oluyorsunuz bu pc deki dosyaları silmeye kadar gidiyor.
BloodyX#4069
Dediğim gibi hiç bir zaman crack pluginleri kullanmayı tavsiye etmiyorum zira cok kafa agrıtacak olan işler bunlar neyse iyi forumlarŞuana Kadar Öyle Bir Sıkıntı Çekmedim Sorun Olmuyor Saten Java kodlarının İçine Bakınca Trojen olmadıgını görebilirsiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!