Çözüldü Conconcraft - Viaversiyon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2AdamMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2AdamMC

Oyunun sonunda her yol, ayrı bir sondur.
Elmaslar
124
Minecraft
Mr_Gokhan

Discord:

Gökhan#5964

Arkadaşlar sunucuyu 1.8 X 1.12 yapmak istiyorum fakat 1.8'de çok hile var diyorlar bug olur kasar çöker diyorlar
doğrumu yada bunu kontrol altına alabileceğim birşey varmı ?

Arkadaşlar sunucuyu 1.8 X 1.12 yapmak istiyorum fakat 1.8'de çok hile var diyorlar bug olur kasar çöker diyorlar
1.8 sürümü eski olduğundan tabiki buglar olacaktır. 1.8 girişlerine açarsanız malesef bunlara katlanmak zorundasınız. Onun dışında crash korumaları kurulu ise çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

*Ek olarak eğer açarsanız viaversion kullanıyorsanız paket limitini 110 yapınız.

Eğer paketin ve koruman sağlam ise birşey olmaz.

Demeye Çalıştığın Şeyi Anladım 1.12.2 den 1.8 e geçmek senin için felaket gibi gelebilir
pluginler sıkıntı çıkarabilir çıkarıcaktırda
birde conconcraft ise kesin 1.12 e uyan ama 1.8 e uymayan birkaç plugin çıkar
1.8 e sıfırdan ayarlayıp ViaVersion Kurmanız Benim Yönümden Bakılırsa
En İyi Çözüm Yolu Budur
En İyi Yanıt Ve Elmas Verirsen Sevinirim
Yada Plugin Klasörünü Resmini Çekip Atarsan
Yardımcı Olabilirim
Alternatifini Felan Söyleyebiliriz
@2AdamMC

NoCheatPlus ve AntiAura plugini ile hile engelleyebilirsin bug yok ama sen bir hata yaparsan tabi ki olabilir onun haricinde Crash korumaları yüklemen gerek CustomPayloadFixer,AntiJigsaw gibi.

1.8 versiyonlar evet çok hile var ama minecraft oyuncularının %50 hep hack kullandığı için dediğin doğru ama arkadaşların dediği gibi paketin iyi olursa koruman iyi olursa pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öneri olarak sunucunu bungercoord yap derim.

NoCheatPlus ve AntiAura plugini ile hile engelleyebilirsin bug yok ama sen bir hata yaparsan tabi ki olabilir onun haricinde Crash korumaları yüklemen gerek CustomPayloadFixer,AntiJigsaw gibi.
NoCheatplus Yerine AAC Daha Kaliteli Bazı Sitelerden Ücretsiz Bulabilirsin özelden Eklersen AAC ATABİLİRİM :D

NoCheatplus Yerine AAC Daha Kaliteli Bazı Sitelerden Ücretsiz Bulabilirsin özelden Eklersen AAC ATABİLİRİM :D
Warez cracked pluginlerin %90 trojanlı olduğu için hiç tavsiye etmiyorum zira pc elinizle trojan sokmuş oluyorsunuz bu pc deki dosyaları silmeye kadar gidiyor.

Warez cracked pluginlerin %90 trojanlı olduğu için hiç tavsiye etmiyorum zira pc elinizle trojan sokmuş oluyorsunuz bu pc deki dosyaları silmeye kadar gidiyor.
Şuana Kadar Öyle Bir Sıkıntı Çekmedim Sorun Olmuyor Saten Java kodlarının İçine Bakınca Trojen olmadıgını görebilirsiniz

Şuana Kadar Öyle Bir Sıkıntı Çekmedim Sorun Olmuyor Saten Java kodlarının İçine Bakınca Trojen olmadıgını görebilirsiniz
Dediğim gibi hiç bir zaman crack pluginleri kullanmayı tavsiye etmiyorum zira cok kafa agrıtacak olan işler bunlar neyse iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl