CONCON CRAFT PLUGİN PAKETİ SATIN ALICAM YAPAN VAR MI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

borangumus123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
CONCON CRAFT PLUGİN PAKETİ YAPAN ARKADAŞLARIM VARSA PARAYLA SATIN ALINACAKTIR VE YA KODLUCAK ARKADAŞLARIMIZ

İsteğiniz doğrultusunda projenize yönelik özel paket oluşturup eklenti konusunda yardımcı oluruz. Skype ekleyin :
otakugamer001

Plugin yapani gormedim ama skript saatin gordum

@kemal895 daha yetkili onaylı tahin yok ve 2 gün sonra paketimi paylaşacağım + map bence beni bekle paranı harcama

Bizde çoğu pluginin toplanmış hali var. Skypemden ulaşınız: hissi.kablelvuku

Bence bir düzgün yazmayı öğren, daha sonra paketi paylaşırsın.
Kardesim tel veya tablet ten yaziyorum ve sen kimsin lan ! Beni bilen biliyor. Hayatim boyunca hic ucretli skript veya pl yapmadim sen burda bana atar gider yapiyorsun OZEL UYE V€|€D√[DOUBLEPOST=1493728968,1493664159][/DOUBLEPOST]
Bizde çoğu pluginin toplanmış hali var. Skypemden ulaşınız: hissi.kablelvuku
Abi peki ucretlimi

Evet ücretli.

ConConCraft Türkçelesmis Bir Şekilde Elinde Olan Kisi varmi var bana skypeden Ulasabilirmi
Skype => Ali-Yıldırım-ConCon[DOUBLEPOST=1493755822,1493755697][/DOUBLEPOST]ConConCraft Türkçelesmis Bir Şekilde Elinde Olan Kisi Varmi Varsa Bana skypeden ulaşsin : Skypem = Ali-Yıldırım-ConCon

Kardesim tel veya tablet ten yaziyorum ve sen kimsin lan ! Beni bilen biliyor. Hayatim boyunca hic ucretli skript veya pl yapmadim sen burda bana atar gider yapiyorsun OZEL UYE V€|€D√[DOUBLEPOST=1493728968,1493664159][/DOUBLEPOST]
Abi peki ucretlimi
Lan ? Asıl sen kimsin Lan kelimesini @kemal895 e söyleme hakkına sahip değilsin haddini bil

Abi peki ucretlimi
Terbiyeni düzeltmezsen ceza alıcaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl