borangumus123
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
SydeFQ#1938
Bence bir düzgün yazmayı öğren, daha sonra paketi paylaşırsın.@kemal895 daha yetkili onaylı tahin yok ve 2 gün sonra paketimi paylaşacağım + map bence beni bekle paranı harcama
Kardesim tel veya tablet ten yaziyorum ve sen kimsin lan ! Beni bilen biliyor. Hayatim boyunca hic ucretli skript veya pl yapmadim sen burda bana atar gider yapiyorsun OZEL UYE V€|€D√[DOUBLEPOST=1493728968,1493664159][/DOUBLEPOST]Bence bir düzgün yazmayı öğren, daha sonra paketi paylaşırsın.
Abi peki ucretlimiBizde çoğu pluginin toplanmış hali var. Skypemden ulaşınız: hissi.kablelvuku
Bekliyorum bende kullanacagım guzel bir paket olursa@kemal895 daha yetkili onaylı tahin yok ve 2 gün sonra paketimi paylaşacağım + map bence beni bekle paranı harcama
Lan ? Asıl sen kimsin Lan kelimesini @kemal895 e söyleme hakkına sahip değilsin haddini bilKardesim tel veya tablet ten yaziyorum ve sen kimsin lan ! Beni bilen biliyor. Hayatim boyunca hic ucretli skript veya pl yapmadim sen burda bana atar gider yapiyorsun OZEL UYE V€|€D√[DOUBLEPOST=1493728968,1493664159][/DOUBLEPOST]
Abi peki ucretlimi
Terbiyeni düzeltmezsen ceza alıcaksın.Kardesim tel veya tablet ten yaziyorum ve sen kimsin lan ! Beni bilen biliyor. Hayatim boyunca hic ucretli skript veya pl yapmadim sen burda bana atar gider yapiyorsun OZEL UYE V€|€D√[DOUBLEPOST=1493728968,1493664159][/DOUBLEPOST]
Abi peki ucretlimi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!