ConCon Craft Plugin Paketi Geliyor !! {İSTEKLERİNİZ}

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 12.599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJTurkish

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
56
Paket Sürüm : 1.1.11
Herhangibi Bir İstediğiniz Varsa Söyleyiniz

Skript veya başka bir şey.

NOT: Arkadaşlar Sizden Bir Şey İsteyeceğim Ben Oturma Plugin'ini Bulamadım Link Atan olursa Sevinirim.

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklenti çok daha iyi sadece oturma değil zaten konusunu incelediğinde anlarsın .

Çokkkk Teşekkür Ederim Ve Abi Skript'den Anlıyormusun

Rotasız skypemi ekle birlikte yapalım skript plugin vs.

Stress çarkı ekle :D

Arkadaslar ücretli plugin leri eklemem imkansız fakat paketi indirip siz istediğinizi ekleyebilirsin (ACC hile koruması hediye olarak paylaşacağım)

Arkadaslar ücretli plugin leri eklemem imkansız fakat paketi indirip siz istediğinizi ekleyebilirsin (ACC hile koruması hediye olarak paylaşacağım)

Rotasız ücretli pluginleri ben sana verebilirim. skype: live:tr-javadev

Nasıl İndiriceğim yaaa

Domates ve benzeri gibileri mi ?
ConCon Craftdaki Dometes Stress Carki V.b gibi itemler Mod ile eklenmiş videoda yani plugın ile texturesi ile eklemen imkansiz fakat Özel Bir texture pack yapıp gerekli skriptleri yazilirsa Yapilir yapilmaz degil oyundaki itemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl