ConCon Craft Plugin Paketi Geliyor !! {İSTEKLERİNİZ}

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 12.599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır Onların Hepsi Birer Skript İsterseniz Videolarını İzleyin Steres carki gibi acilan market lerde item ismi diamond hoe olarak görünüyor bu da onu birer skript ile yapildigini acikliyor :) iyi forumlar
Yazdıgımı dikkatli okumamıssınız dedigim gibi gerekli texturesi eklenırse skript ile istediginiz özeligi yapabilirsiniz yani yanında bir texture pack yapmanız gerekli Mesajıma alıntı yapmadan once mesajı iyi okumanı tavsiye ederim.

Yazdıgımı dikkatli okumamıssınız dedigim gibi gerekli texturesi eklenırse skript ile istediginiz özeligi yapabilirsiniz yani yanında bir texture pack yapmanız gerekli Mesajıma alıntı yapmadan once mesajı iyi okumanı tavsiye ederim.
evet yemeklerin hepsi skript

QuickShop plugini olmazsa olmaz

ConCon Craftdaki Dometes Stress Carki V.b gibi itemler Mod ile eklenmiş videoda yani plugın ile texturesi ile eklemen imkansiz fakat Özel Bir texture pack yapıp gerekli skriptleri yazilirsa Yapilir yapilmaz degil oyundaki itemler
Hayır New İTEMS plugini ile eklendi ...

Rotasız domatesleri falan bana atabilir misin rica etsem ?

ConCon Craftdaki Dometes Stress Carki V.b gibi itemler Mod ile eklenmiş videoda yani plugın ile texturesi ile eklemen imkansiz fakat Özel Bir texture pack yapıp gerekli skriptleri yazilirsa Yapilir yapilmaz degil oyundaki itemler
Onlar plugin 113 TL ye alınıyo ben aldım plıginin adı MoreItems yaz 2. Çıkanşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl