xKatliyam
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 37
- Minecraft
- HzFalen
Discord:
! Falen#0788
Merhaba Değerli Forum Üyeleri
Bugün Aramızda CommandNPC Bilmeyenler İçin Bi Rehber Hazırladım
Umarım Yardımcı Olabilirim
Command NPC Nedir?
Command NPC, Citizens Pluginininde Kullandığımız
Varlıklara, Sağ Veya Sol Tıkladğımızda Bir İşlem Veya Bir Komu Kullandırmasını Sağlar
CommandNPC Nasıl Kullanılır?
Örnek: Mesela Ben Skyblock Sunucumda Oyuncular NPC'ye Sağ Tıkladığında Warp Menüsüne
Ulaşmalarını İstiyorum Bu Nasılmı Olacak?
NPC nin Önünde NPC'ye Bakarak Şu Komutu Yazıyoruz
/npc select
Ardından İse Ne Yaptırmak İstiyorsanız Ben Dediğim Gibi Warp Menüsü Açılsın İstiyorum Bunun İçin
"/npc cmdadd warp" Komutunu Yazıyorum
Bu Komutu Yazdıktan Sonra Artık NPC'ye Sağ Tıkladığımızda Bize Warp Menüsünü Açacaktır
NOT: Siz Benim Warp Yazdığım Yere Başka Bir Komut Daha Yazabilirsiniz "Örnek: is, kit, rutbe, vs. Kullanabilirsiniz"
Dediğim Gibi Bilmeyen Oyuncular İçin Yaptım Aramızda Bu İşlere Yeni Başlayanlarda Var,
Başka Bir Rehberde Görüşmek Üzere İlk Rehberimdi Kötü Yapmış Olabilirim :)
Resimli Anlatım;
1. İşlem
2. İşlemBugün Aramızda CommandNPC Bilmeyenler İçin Bi Rehber Hazırladım
Umarım Yardımcı Olabilirim
Command NPC Nedir?
Command NPC, Citizens Pluginininde Kullandığımız
Varlıklara, Sağ Veya Sol Tıkladğımızda Bir İşlem Veya Bir Komu Kullandırmasını Sağlar
CommandNPC Nasıl Kullanılır?
Örnek: Mesela Ben Skyblock Sunucumda Oyuncular NPC'ye Sağ Tıkladığında Warp Menüsüne
Ulaşmalarını İstiyorum Bu Nasılmı Olacak?
NPC nin Önünde NPC'ye Bakarak Şu Komutu Yazıyoruz
/npc select
Ardından İse Ne Yaptırmak İstiyorsanız Ben Dediğim Gibi Warp Menüsü Açılsın İstiyorum Bunun İçin
"/npc cmdadd warp" Komutunu Yazıyorum
Bu Komutu Yazdıktan Sonra Artık NPC'ye Sağ Tıkladığımızda Bize Warp Menüsünü Açacaktır
NOT: Siz Benim Warp Yazdığım Yere Başka Bir Komut Daha Yazabilirsiniz "Örnek: is, kit, rutbe, vs. Kullanabilirsiniz"
Dediğim Gibi Bilmeyen Oyuncular İçin Yaptım Aramızda Bu İşlere Yeni Başlayanlarda Var,
Başka Bir Rehberde Görüşmek Üzere İlk Rehberimdi Kötü Yapmış Olabilirim :)
Resimli Anlatım;
1. İşlem
Son düzenleme: