Çözüldü COLDNETWORK GERÇEKTEN 500 ONLINE MI YOKSA ALDATMACA MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncunun 40 tane yan hesap açıp onları boş bir yere bırakacağı fikri saçma geldi. Benim de sunucum oldu ve genelde vakitnakittire bırakıyorlardı.
sslerde nommehin alt hesap acmaları için yazdıgı hesap mevcut :D
1634065264693.png

KONUNUN ÖZETTİ

Alt Hesapları kabul etmememiştir speltura
4-5 Sunucu sahibi konuya yazar
spel herkese kötü oldugunu idaa eder.
Eklentileri yazdıgını söyler
Eklentiler eu sunucusundan gelmiştir.
Spel dupe olmadıgını idaa eder
Dupe kanıtları atılmıştır.
Spel konuyu değiştirir
Spelherkese diss atmıştır
Spel dis atıgı sunucuya başvuru yapmıştır.
Arkasından biliyormuş gibi söyledigi şeyler yanlış cıkar
SpelTura durmadan konuyu değiştirir
SpelTuraya göre herşey ameriakanın oyunlarıdır tüm sunucular kötüdür.
Fakat spelturaya göre ne iyi sunucu olma nedenleri 500 onlinedir.
Fakat speltura bilmemektedir.
Hepsi ALT HESAPdır

olm sen sus 100 aktif kaldırmıyor sunucun sen çık forumdan abilerin konuşsun
bot tutayım, plugin kopyalayayım ve ithamların altında kalıp konuyu çevireyim
ne kadar çocukça savunmaların var, seni kim bu başlığa gönderdi bizi savun diye :D pişman olmuştur

bot tutayım, plugin kopyalayayım ve ithamların altında kalıp konuyu çevireyim
ne kadar çocukça savunmaların var, seni kim bu forma gönderdi bizi savun diye :D pişman olmuştur
En iyi savunma saldırıdır sıkıştın mı kenara insanlara çamur at çamur tutmazsa tekrar dene tutana kadar fakat sorun çamuruda kendini atıyor bir insan bir laf edip 2 dakkika sonra sslerde yalanlanıyor ve devam ediyorsa sorun ararım aga

.

Son düzenleme:

bihency , Railiay , Cavalry53 , EmperorTheoden , mustifium , AhmHkn , Povcik , FourTis , Slawex ,​

Geyik ve konuya yazmayan fakat like atan coleries , hiranetwork gibi sunucuların sahiplerinin konuda size haha atıp geçmesi herkes haksız bir speltura ve alt hesapları mı haklı gerçi sayı üstülügü sizde​

300+speltura diğer anlamadıgım nokta bir insan her attığı laftan sonra nasıl sıkışıpta konuyu değiştirir bunu beğenmedim next olmadı next next next next next next

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlarımızın bot konusunda master yapmasından sonra artık hangi sunucuda bot var, hangi sunucuda bot yok kolayca anlayabiliyoruz sağolsunlar. Bot hesap ayrıdır, yan hesap ayrıdır. Yaptıklarını doğru bulmuyorum fakat @SpelTura dürüst bir şekilde yan hesap olduğunu kabul ediyor zaten. Nedir bu düşene bir de ben vurayım anlayışı anlamış değilim. Özellikle bu bahsi geçen sunucunun diğer rakip sunucularının fırsattan istifade konuyu yayıp bu sunucuyu, bu adamı bu konuya gömün gibisinden konuştuklarını da az çok tahmin edebiliyorum. Gerçekten hepiniz rakip olduğunuz sunucuya karşı kör durumdasınız. Sunucu bakımdayken artan online sayınız hepinizi mutlu etmiş görünüşe göre çünkü hepiniz bi havalardasınız. :D Bakımı sona eren bu sunucunun online sayısı artarken(bot! dediğiniz hesaplarla (yan)) sizin online sayınız düşünce hepiniz bu konuya damladınız diye düşünüyorum. Hepinizin sunucusunda zannediyorum ki Skyblock sunucusu da vardır. Eminim skyblock sunucunuzda girip kontrol ettiğimizde her oyuncunun 2'şer 3'er hatta event vakitlerinde bu sayı daha da artabilir hesap olduğuna eminim. Oyuncu Faction'un kalbidir. Oynayan oyuncular bu yan hesapların varlığından habersiz mi zannediyorsunuz? Hepsi bunun farkında emin olun. Hepsi de bunu yapmakta. Kimse kimseyi kandırmasın alayınız da sunucusuna bot atıyor. O yüzden burada boş konuşmaya gerek yok. Bu mesajıma cevap veren olursa sunucusu ile ilgili kalın mesajlı kısmı kabul etmiş sayacağım ve yazık diyeceğim. Bu konu umarım burada sona erer. Devam etmesin çünkü karışan herkes zarar görür.

Bazı arkadaşlarımızın bot konusunda master yapmasından sonra artık hangi sunucuda bot var, hangi sunucuda bot yok kolayca anlayabiliyoruz sağolsunlar. Bot hesap ayrıdır, yan hesap ayrıdır. Yaptıklarını doğru bulmuyorum fakat @SpelTura dürüst bir şekilde yan hesap olduğunu kabul ediyor zaten. Nedir bu düşene bir de ben vurayım anlayışı anlamış değilim. Özellikle bu bahsi geçen sunucunun diğer rakip sunucularının fırsattan istifade konuyu yayıp bu sunucuyu, bu adamı bu konuya gömün gibisinden konuştuklarını da az çok tahmin edebiliyorum. Gerçekten hepiniz rakip olduğunuz sunucuya karşı kör durumdasınız. Sunucu bakımdayken artan online sayınız hepinizi mutlu etmiş görünüşe göre çünkü hepiniz bi havalardasınız. :D Bakımı sona eren bu sunucunun online sayısı artarken(bot! dediğiniz hesaplarla (yan)) sizin online sayınız düşünce hepiniz bu konuya damladınız diye düşünüyorum. Hepinizin sunucusunda zannediyorum ki Skyblock sunucusu da vardır. Eminim skyblock sunucunuzda girip kontrol ettiğimizde her oyuncunun 2'şer 3'er hatta event vakitlerinde bu sayı daha da artabilir hesap olduğuna eminim. Oyuncu Faction'un kalbidir. Oynayan oyuncular bu yan hesapların varlığından habersiz mi zannediyorsunuz? Hepsi bunun farkında emin olun. Hepsi de bunu yapmakta. Kimse kimseyi kandırmasın alayınız da sunucusuna bot atıyor. O yüzden burada boş konuşmaya gerek yok. Bu mesajıma cevap veren olursa sunucusu ile ilgili kalın mesajlı kısmı kabul etmiş sayacağım ve yazık diyeceğim. Bu konu umarım burada sona erer. Devam etmesin çünkü karışan herkes zarar görür.
güzel yorumun için teşşekürler fakat kendi konularında bu hesapların alt hesap olduğunu kabul etmediler hatta burda bile kabul etmediği yerler oldu tartışmanın başındada bunu belirttik ve bildiğim kadarı ile aleria zaten kapalı winternovusta öyle aynı zamanda söyledigi şeylerin tersi ssleride paylaşmışlar konuyu saptıran spelturanın olduguda ortada cevap varsa yazabilirsin.

Aynı zamanda en iyi olduklarını idaa ederken arkasında durdukları şey ise alt hesaplardan gelen onlineydi bunuda bu konuda zaten tekrarlamış oldular.

Aynı zamanda bugun 200 online varken bile gerçekte 40 oyuncu vardı an ve an zaten resimleri çekip paylaştık.
Konudaki olay zaten coldnetworkun kendin çal kendin oyna olayındaki alt hesapları gerçek oyuncular olarak kabul etmesi fakat alt hesap için bile oyunculara yazıp açık tut online olsun gibi yazılarıda ortaya cıktı.

4 sunucu 20 adam birleşip bir sunucuya sallıyorsunuz.Evet gerçekten bu piyasaya cold ekibi tarafından çok şey katıldığını bir kez daha anlıyorum.

4 sunucu 20 adam birleşip bir sunucuya sallıyorsunuz.Evet gerçekten bu piyasaya cold ekibi tarafından çok şey katıldığını bir kez daha anlıyorum.
salamak için kanıt olmadan konuşmak gerekir fakat somut gerçekler sadece kanıtlamaktır.
spelturanın yaptığı şey salamaktı ve salladığı şeylerin aslınıda kanıtlarla zanten gösterdiler.
afk hesap olayına gelirsek senin yetkili oldugun sunucudaki klanında bile yan hesap kanıyordu şıracının sahidi bozacı gibi gelme lütfen gerçekten kanıttın varsa paylaş bizle.

Kusura bakma ama rakip olmak derken bot atmak konusunda veya alt hesabı destekleme konusunda sizin rakibiniz olacak bir sunucu yok!

2. sorun ise spel arkadaşımız javadan girdi başka sunuculara laf attı ve ondan daha iyi olan geliştiriciler payını verdi sonra iste çamur attı başvuru yaptığı yerlere sonra onlarda ss attı

güzel yorumun için teşşekürler fakat kendi konularında bu hesapların alt hesap olduğunu kabul etmediler hatta burda bile kabul etmediği yerler oldu tartışmanın başındada bunu belirttik ve bildiğim kadarı ile aleria zaten kapalı winternovusta öyle aynı zamanda söyledigi şeylerin tersi ssleride paylaşmışlar konuyu saptıran spelturanın olduguda ortada cevap varsa yazabilirsin

Benim de üstüme bu kadar kişi çullanırsa galiba bende bu şekilde kendimi haklı çıkarmak için konuyu değiştirirdim. Dediğim gibi @SpelTura 'yı haklı bulduğumdan yazmadım aksine zaten yaptığı iyi bir şey de değil ama artık bu konuyu uzatmayın. Burada eskiden bu sunucuda çalışmama rağmen tarafsız bir şekilde yorum atıyorum. Ama @SpelTura 'nın üstüne bu kadar gidildiğini görünce dayanamadım orta yolu bulmak için yazdım mesajı. Bence bu konuyu daha fazla uzatmayın. Rakip olduğunuz sunuculara karşı da bu kadar kör olmayın. Herkes bir şey yazarken acaba bu bende var mıdır, ben önceden böyle bir şey yaptım mı, birine bununla ilgili bir şey dedim mi diye bir kendini sorgulasın ondan sonra bu konuya yazsın. Öyle Haha atıpta kenardan izlenmez yani bu. Ve bu son cümlemde söylediğim kişi bunu okuyorsa gayet iyi anladı kendini. Ben bunu burada söyleyedebilirdim. Konu uzasın istemiyorum açıkçası hem forum hem sunucu sahipleri hatta kısaca konuya elmas atan kişi bile etkilenebilir. Bence bu konuyu daha fazla uzatmayın. Bu konunun uzamaması adına şahsen @Crewdex kitleyebiliyorsa bu konuyu kitlemesini rica ediyorum. Kitleyemiyorsa da kitleyebilir birisine iletmesini rica ediyorum.

Konuyu değiştirerek kendini haklı çıkarmış olmuyorsun işte.
Benim de üstüme bu kadar kişi çullanırsa galiba bende bu şekilde kendimi haklı çıkarmak için konuyu değiştirirdim

çok şey kattı evet item yardımları taraf tutmalar dupelar 100 kişinin vip olması milletin anasına küfretmeler falan hep sizin eseriniz cold bu kadar karalanmadı hiç

Konuyu değiştirerek kendini haklı çıkarmış olmuyorsun işte.

Sizin kullandığınız kalıpları kullanıyorum mesajlarımda farkettiyseniz. Ek olarak konu uzamasın dedikçe halen saçma sapan düşüncelerle mesajımı yanıtlıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl